A Tourist’s Guide to Love-előzetes

Egy utazási executive, most komolyan ilyen filmnél meg sem nézem, valaki írja be ez pontosan milyen szakma, mi a neve. A lényeg, hogy Rachael Leigh Cook az előbbi szakmájában sikeres, de a pasija dobja, így Vietnámba utazik, ahol egy helyi “élj a pillanatban” izmost srác ledönti a lábáról.

Folytatódik a Netflixes B-mozis romantikusok sora.

6 hozzászólás a “A Tourist’s Guide to Love-előzetes” bejegyzéshez

  1. Egyébként ezek a sztorik rengeteg elcseszett életet szülnek. Csak a kolléganőim között van három. Egyik a termékeny éveit egy india távkapcsolatra áldozta be, a másik egy török srácra, a harmadik épp most egy tunéziaiba szerelmes, egytől egyig úgy, hogy azok kint vannak, és évente max párszor találkoznak.

  2. Nem inkább fordítva? Az élet szüli az ehhez hasonló, vagy még vadabb szituációkat. :)

    Most néztem utána, hogy Rachael L. Cook a való életében is a közelmúltban vált el. Pedig ők olyan stabil párnak tűntek.

    A film lehet, hogy B lesz, de legalább szép helyen forgatták. :)

  3. totoro: lehet amúgy is álmodozók voltak, hiszen elcseszett életért nem kell ilyen egzotikus ország, mennyi nő és férfi fecsérli az idejét arra, hogy szeretője valakinek, egy harmadik fél aki sosem érhet ott révbe.

  4. Arról nem is beszélve, hogy ha netán férjhez mentek volna itthon, akkor sem biztos, hogy most boldogabbak lennének, mert az életben semmire sincs garancia. :)
    (Erre céloztam R.L.Cook válásával.)

  5. félig kapcsolódik, félig off-topic, de örülök, hogy van lehetőségem egy kapóra jött kapcsolódó bejegyzéshez megjegyezni:
    nézem az amerikai Ghosts sorozatot, az egyik részben gyorsan összedobnak egy érettségi bált egy fiatal kísértetnek, a főszereplő élő pár is becsatlakozik hozzájuk, mert a feleségnek anno elcseszték a bálját. úgyhogy szépen felöltözve eljön a lépcsőn a korláton csúsztatva a kezét és eközben elindítják a Kiss me-t a Sixpence-non-the-richer-től… és bummm!
    egyből vigyorogtam, azonnal megvolt a jelenet, kb milliószor láttam az mtv-n. szerintem akik a 90es években voltak fiatalok, azok számára annyira ikonikus az a jelenet a Csaj nem jár egyedülből, amikor Rachel Leigh Cook tök cukin jön le a lépcsőn és ez a dal szól! a fene egye meg, kellenek ezek a kis romantikus filmek ebben a cinikus világban :)

  6. Ó az a lépcsős jelenet azzal a zenével! Szerintem minden srác szerelmes volt a szinészcsajsziba akkor :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.