Extraction 2 előzetes, vagyis Tyler Rake: A kimenekítés 2.. Igen, ez a magyar cím

A Netflix teljesen beidomult a fenti címmel a magyar tévé és mozis forgalmazás világába, de most nem ezen akarnék igazán lovagolni, hanem tessék, a világjárvány idején otthon karanténozók között nagyot robbanó akciófilmet így folytatták. Újra pakol Chris Hemsworth, a rendező maradt, szóval igyekeznek majd a ‘vágatlan’ jelenethez hasonlóan ütőt is hozni, legalábbis elnézve ezt a trailert az börtönlázadás annak tűnik.

A hivatalos sztori: újabb halálos küldetése va, ki kell menekítenie egy kegyetlen grúz gengszter meghurcolt családját a börtönből, ahol fogva tartják őket. Az előzetes persze magyar feliratos, kiemelt premier lesz június 16-án.

human
írta
2023. 04. 03. 16:37
megjelenés
9
hozzászolás


9 hozzászólás a “Extraction 2 előzetes, vagyis Tyler Rake: A kimenekítés 2.. Igen, ez a magyar cím” bejegyzéshez

  1. Money-shot vágatlan jelenetnek, ez így elég meh. Legalábbis amit mutattak belőle. Sokszor látott kamera mozgás és koreo. Én ettől nem tudok izgalomba jönni…

  2. jöhet.
    első rész is jó volt, azt kaptam amire számítottam. Szerintem ezzel se lesz gond.

  3. Vágatlan = jöhet. Imádom. John Wick 4ben is előrehajoltam annál a bizonyos dragon breath shotis résznél.

  4. Nekem kínszenvedés volt az első rész de mivel A kategóriás akció nem sok van, ráadásul ami van azoknak az aktuális folytatását mind idén lövik el így biztos megnézem majd ezt. Amúgy nem hozott lázba de az a helikopter leszedés mintha csak COD Warzone Verdanskban lennék. XD

  5. Ezt az előzetest kihagytam. Remélem a színvonal nem csökken, mint a Wicknel…az első rész nem volt rossz,ha hozza az már elég.

  6. @6. A Riot Shield-es bunyózásról is Warzone jutott eszembe, csak a Kali Stick-ek hiányoztak. :D

    Chris amúgy annyira elpocsékoltnak tűnik nekem, nem mondom hogy havonta jöjjön tőle valami film, de inkább ő follyon a csapból mint mondjuk egy Kavics… Thor-ból is tudott volna ő komoly karaktert hozni ha hagyják, remélem sok akciója lesz még, ez is kötelező.

  7. @Artox: Újra néztem, valóban olyan.

    Rápakolnak az elsőre, 14 perces “vágatlan” jelenet lesz ebben a részben.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.