The Mother másodszor

Azaz a Jennifer Lopezes anya csak egy van akciófilm a Netflixtől. Magyar feliratos az előzetes, és lett hivatalos tartalom is, bár nem sokban tér el az általam fordítottól: Miután évekig bujkált az alaszkai vadonban, egy halálos bérgyilkos visszatér, hogy megmentse a lányát, akit eddig csak messziről szeretett.

Fogyasztható B-akciófilm? Egy lassított hátsós jelenet mindenképp van benne, szerintem Lopez követelte, ha már annyit gugol minden héten érte.

human
írta
2023. 04. 11. 17:37
megjelenés
8
hozzászolás


8 hozzászólás a “The Mother másodszor” bejegyzéshez

  1. Más színésznővel működhetne is a sztori, de Lopez nem adja el nekem a kemény anyát. Nem hiteles.

  2. @blurayfan: Nem a fenét nem adja el :D a “most már elég”-ben is jól kikupálta magát. Abban is fasza volt :D Szerintem jó kis film lesz. Pláne úgy, hogy a Netflix-re jön :)

  3. @blurayfan: érdekes, amit írsz, mert Jlo régebben nekem is jobban működött ilyen “keménycsajos” szerepben. Az Angyali szemeket (amiben egy rendőrnőt) játszik, máig az egyik legjobb filmjének tartok. Ott oké, hogy nem csak akció volt, de hiteles karaktere volt, ma már nem hinném el neki azt a filmet.

    Nem tudom, lehet már túl nagy sztár lett, már inkább ilyen latin ikon, mint sima színész, már nem minden áll jól neki.

  4. Egyszerűen csak látom magam előtt, hogy klippekben rázza a seggét és énekel. Így nem tudom komolyan venni egy akciófilmben. Tehát nem mint színész nem hiteles, hanem ebben a karakterben. De megfogom nézni a filmet, talán pozitívan csalódom.

  5. Valamiért nálam sem működik. Így másodszor átpörgetve talán az hogy tökéletes smink, tökéletes haj minden jelenetben, szülés után, az erdőben, verekedés közben… mindenhol.

  6. “Gyilkos vagyok, de anya is” – jaj jaj…eléggé krindzs sajnos:/ Szerintem a trailer mindent megmutatott amit érdemes volt megnézni ebből a filmből:)

  7. Ezek a bergyilkosos filmek annyira unalmasak mar. Nincs ennyi bergyilkos a vilagon, ami meg van azok nem ilyen fullos milfek meg elegans oltonyos urak. Meg lehet nezni a hirekben, milyen arcok kovetnek el bergyilkossagokat… nem ilyenek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.