Crater-előzetes: Holdkaland

“A Stranger Things producereitől”, akik ki tudja hány filmnek a producerei amúgy. Viszont a Disney+ ifjúsági film olyan szempontból érdekes, hogy a jövőben, egy Holdkolónián játszódik, ahol pár fiatal elindul egy titokzatos kráterbe, mielőtt áthelyezik őket a burokból.

Ennyi alapján aranyosnak tűnik.

human
írta
2023. 04. 13. 02:45
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Crater-előzetes: Holdkaland” bejegyzéshez

  1. hu 80’s már a jövőben is, hát oké. még egy középkori kellene esetleg, vikingekkel vagy ilyesmi.

  2. Lehet, hogy a zene miatt (na meg a főszereplő kiscsajt én még nem láttam rosszul játszani soha), de ez bizony nekem nézős lett, feelgoodnak és aranyosnak tűnik. Bírom az ilyen bandázó kölykök filmeket, nem tűnik kötelező felnövés történetnek sem.
    Ha akartok látni tényleg nagyon jó gyerekfilmet, erősen javaslom a Troop Zero-t a prime-on (nem jut eszembe a magyar címe). Ugyanez a kiscsaj szerepel benne, plusz Viola Davis meg a nő a Tonjaból, Elnök embereiből és egy nagyon jópofa apafigura (+ David Bowie zenék). Nekem felnőtt férfi fejjel nagyon tetszett a film, megható és aranyos volt.

  3. @human: Kingston sztem a Kupolaváros titkára gondolt, ami a preYA Lars-Don-Ariel sorozat egyik része.

  4. Peter Wiggin: ezer éve nem olvastam, de be sem ugrott, ott is mert meghal az apa akar a fiú oda menni, amit az apa folyamat emlegetett?

  5. Endymion@

    Köszi a Troop Zero tippet, most néztem utána, Zéró csapat a magyar címe. Allison Janney, akire gondoltál az Én, Tonya című filmből. Tőle viszont én ajánlom a Mom című sorozatot. Zseniális.

  6. Aha….Nemere István: Titok a kráter mélyén. Remélem azért kap valami jogdíjat érte :D

  7. És mennyire jó is volt a Lars-Don-Ariel sorozat :)

    “A kupolaváros titka” – anno elkezdett készülni egy számítógépes játék, kíváncsi vagyok lett-e belőle valami.

  8. Abból a Lars-Don-Ariel trióból simán lehetne csinálni egy pár évados sorozatot is. A kupola város titka, Titok a kráter mélyén, A kozmosz lovagjai, Az idő vándorai, csak, hogy párat megemlítsek amelyekben ők szerepelnek :D Nemere Sci-fijein nőttem fel basszus :D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.