A folyatás amire mindenki várt: Book Club: The Next Chapter

Konkrétan már a trailer van itt. Tudom, cinikus vagyok, elnézést, de a trailerben volt jelenet, amit nem zöld háttér előtt vettek fel? De konkrétan még ez is annak néz ki, pedig csak egy házbelső, nem is templom vagy európai ország. De aztán az utcai jelenet… atyaég.

A könyves nők ezúttal Olaszországban tartanak egy lánybúcsúztatót.

14 hozzászólás a “A folyatás amire mindenki várt: Book Club: The Next Chapter” bejegyzéshez

  1. human, a felvezetőd után megnéztem a trailert, hát ez mi, de tényleg? A panorámás vágóképek szép színesek, élesek, a többi jelenet meg ilyen mosottas paszteles, mintha rátoltak volna valami bazári filtert. Az utcai jelenet meg wtf?

  2. “de a trailerben volt jelenet, amit nem zöld háttér előtt vettek fel? ”

    ezt én is szoktam kérdezni a legtöbb sorozatnál. akartam is a junkie-ra egy válogatást, hogy mennyire egyértelmű a legtöbbnél a zöld háttér, de mivel senki nem panaszkodik ilyesmire, hanyagoltam, hiszen csak pár nem olyan tökéletesnél emelódik ki. de bárhol, ahol látni az előtérben valami tárgyat, vagy díszletelemet, rögtön egyértelmű a trükközés. nyilván a legtöbb szabadtéri hosszabb jelenetet is így oldják meg, mert semmi értelme kimenni egy kikötőbe vagy motel elé forgatni, ha felvehetik a háttéret, hogy stúdiózzanak.

  3. na, itt 01:46-nál az erkélykönyöklés egy remek snitt, vagy 02.11, ahol látszik, hogy a kaput építették meg a vetítés elé.

  4. Akiknek ezek a filmek keszulnek, azokat nem erdekli a fenykepezes minosege. Azt sem tudjak, hogy keszulnek a filmek.
    Ez olyan kontent amit be lehet rakni vasalas kozben, nezni ahogy jopofiznak a nenik benne meg mondanak 1-2 vicceset es kesz.

  5. Szerintem nem mind zöld háttér, csak a vénasszonyok miatt kellett a sok blur, mert már nem feszes a bőr. ;D

  6. ez egészen elképesztő :))

    amúgy nem kell ahhoz az előtérben fizikailag ott lévő tárgy, hiszen ott vannak maguk a színészek, ez annyira silány munka hogy önmagukban leesnek kb mindig a képről :)

  7. winnie: de ez egy film, ahol nem kell 10 órányi tartalmat forgatniuk 8 hét alatt, kimehetnének a szabadba :) és lehet sorozatnál azért nem sírnak, mert amúgy is “elmegy” a gagyibb.

    plusz ennek a megvalósításnak is vannak szintjei, és ez a trailer a legalja

  8. Engem a fent taglaltak helyett inkább az döbbentett meg, hogy mi a sz@r művelt Jane Fonda az arcával?! Tökre bírtam a nőt, de valami rettenetes ahogy kinéz az agyonműtött arcával. Nem sok választja el attól, hogy rém legyen.

  9. Legalább árnyékot festhettek volna a néniknek, ha már mind a négyen otthon hagyták…

    Ami meglepő, hogy ezt a filmet a Focus forgalmazza, eddig úgy tűnt, ott nagyobb az igény.

  10. Diane Keaton kapcsán a Hirtelen 70 kapcsán gondolkodtunk el hangosan a barátokkal azon, hogy mi lehet a gondja? Szerencsejátékos, adósságai vannak, vagy jelzálog került egy családtagja miatt a villájára, vagy mi a fene veszi rá, hogy ezeket a fostalicskákat forgassa újra meg újra? Nincs elég pénze, hogy azt mondhassa, nem mond kukis vicceket zöld háttér előtt…? Mindig ugyanaz a karaktere, ráadásul ugyanazzal az öltözködési stílussal (gondolom a sajátja, mert a trailerben levő nagy pöttyös szoknya esküszöm a Hirtelen 70-ben is benne volt) nyomul, sztem stylistot, fodrászt, sminkest is maga viszi már ezekbe a filmekbe, de minek. Mondanám, hogy szereti a forgatást, utazgatást, de szerintem napfényt nem látott sokat a forgatás alatt, nemhogy Olaszországot.

  11. Az első rész kellemes, ártalmatlan, vasárnap du-i limonádé volt, ez is annak tűnik. Emiatt valszeg a zöld háttér fel sem tűnne, mert max hallgatnám csak pakolgatás/készülődés közben.🙂

  12. Az öreg színészekre/színésznőkre a kutya sem kíváncsi Hollywoodban hiába tehetségesek, muszáj fiatalosnak hatni külsőleg vagy mennek a B-ZS filmes süllyesztőbe. Ez van.

  13. Az első rész teljesen nézhető volt.

    Egyébként már 3 hónappal ezelőtt volt egy teaser. Teljesen felesleges folytatásnak tűnik és igen, nagyon gagyinak néz ki.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.