A világuralomra törtek?

A Blackberryről szól a film, ami itthon sosem volt annyira népszerű (mindenki a Nokia copyval nyomta:), de odakinn tarolt.

human
írta
2023. 05. 03. 11:11
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A világuralomra törtek?” bejegyzéshez

  1. Én még most is azt használnám szerintem, ha nem mennek csődbe és lenne rá frissítés. Mióta leálltak a szervereik azóta már csak az alap funkciók működnek rajta. Viszont a youtube működik és nincs reklám az elindított videók alatt :D
    A kislányom azon néz bogyó és babócát :)

  2. @Nrglord. Nem mentek csődbe, élnek és virulnak. A mobil részleget eladták és most csak arra koncentrálnak amiben mindig is jók voltak. Én most is az ő szoftvereiket használom. Az email szoftver most is elérhető akár ingyenesen minimális reklámmal. Hála jó istennek mert még mindig nincs épkézláb ellenfele.

  3. Camelkilla igazad van. Tényleg vannak app-jaik. Sajnos a jelszó megőrző nincs köztük, pedig nekem az nagyon hiányzik.. semmi épkézláb nem találtam a sem a Play áruházban se a Galaxy store-ban.
    De a filmre kíváncsi vagyok, ha nem is moziban de meg fogom nézni.

  4. @Nrglord: Blackberry Hub+ Services. Telepít és azon belül megtalálod az appjaikat. Sajnos a jelszó megőrző már lekerült a hivatalos appok közül de crakcberry-kent meg elérhető, persze én arra már nem bíznak már a jelszavakat. Telepitsd a Hub-ot és élvezd a stabil nyugalmat a nyuglodesek nélkül. Bocsánat mindenkitől a blackberry nerd-oskodes miatt.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.