Kecsap: Blade, Saturday Night Live, Juror #2, Gladiator 2, May December, Forma Pitt 1, Voyagers, One For The Money, Andorra, Superman: Legacy, Babylon 5, Klara And The Sun

Az írósztrájk miatt a Marveles Blade előmunkálatai leálltak, pedig júniusban már forgott volna.

A Superman: Legacy forgatókönyvét még a sztrájk előtt befejezte Gunn. Avagy akár foroghat is…. milyen hosszú sztrájkra készülnek??? Mármint ez a film nem olyan közeljövőben forogna, mint a Blade, még rengeteg előkészület van hátra, de így már nyugiban castingolhat Gunn.

Jason Reitman a legelső Saturday Night Live-ról készít filmet a Sonynak. Tudjátok, az amerikai aktuális hírekre reflektáló komédia műsor. A filmet a még élő résztvevőkkel készített interjúk alapján írták. Emlékeztetőnek mondom, hogy a házigazda George Carlin volt, és a stáb ilyen apró komédia nevekből állt: Dan Aykroyd, John Belushi, Chevy Chase, Jane Curtin, Garrett Morris, Laraine Newman, Michael O’Donoghue, Gilda Radner

Todd Haynes (Carol) új rendezése a May December, amiből ez a kép jött, rajta a főszereplő Natalie Portman és Julianne Moore duóval. 20 évvel azután, hogy egy pár a bulvárban mutogatott románca lenyűgözte az országot, egy a róluk szóló szerepéhez kutatómunkát végző színésznő összeroppantja a házasságukat.

Zoey Deutch is benne lesz a Clint Eastwood által rendezett Juror #2-ban.

A Ridley Scott által készülő Gladiator 2 stábja Pedro Pascallal bővült.

Kerry Condon (Banshees of Inisherin) is benne lesz abban a Forma 1-es filmben, amiben Brad Pitt egy öreg pilótát alakít.

Sebastián Lelio (A Fantastic Woman) rendezi a Voyagers-t Andrew Garfield és Daisy Edgar-Jones szereplésével. A csillagász, és Contact-to író Carl Sagan és dokus Ann Druyan románca lesz, akik ha jól értem akkor az űrbe lőtt arany felvétel készítése közben ismerkedtek össze. Tudjátok, ez az amire tettek a kultúránkból fontos dolgokat.

Carey Mulligan, Tom Basden és Tim Key lesz a One For The Money komédia főszereplő triója. Egy távoli szigeten élő lottómilliomos két zenészt is felfogad egy privát fellépésre, de ezzel valami terve van.

Giuseppe Capotondi rendezi az Andorra-t, ami egy romantikus thriller Bobby Cannavale, Elizabeth Debicki és Ruth Wilson szereplésével. Egy amerikai Andorrában kezd új életet egy tragédia után, ahol belekeveredik a rejtélyes helyiek hálójába, és hullákat kezd partra vetni a víz.

Nem gondoltam volna, hogy a Babylon 5 filmes oldalon lesz emlegetve, de a sorozat készítője, J. Michael Straczynski azt mondja várható egy animációs film.

A Klara And The Sun adaptációjáról Taika Waititi-vel tárgyalnak. Rendezőnek akarják a maestrot. A könyv itthon is megjelent Klara ​és a Nap címmel, itt a tartalma. Egy gyermeki ártatlanságú robot története, aki hisz a nap jóságában.

4 hozzászólás a “Kecsap: Blade, Saturday Night Live, Juror #2, Gladiator 2, May December, Forma Pitt 1, Voyagers, One For The Money, Andorra, Superman: Legacy, Babylon 5, Klara And The Sun” bejegyzéshez

  1. Ali helyében már rég otthagytam volna a Blade projektet. Az életben nem lesz kész ilyen tempóval.

  2. Ali helyében foggal-körömmel ragaszkodnék a Blade projekthez. :) A korábbi filmek miatt rengeteg, nem képregénygeek és a Marvel filmeket sem követő embernél cult hero státuszban van a karakter, “mezei” kiváló színészből A-listás sztárrá válhat ezzel.

    (Magát a filmet egyre kevésbé lelkesen várom, pedig az első jelenetből a Blood Rave már vagy 15 éve vissza-visszaköszön az edzős playlistjeimen. :))

  3. A Blade kezd olyan hányattatott sorsú lenni, mint az Új Mutánsok. Ha egyszer tényleg elkészül reméljük nem üt be egy újabb járvány, ami miatt a premiert is el kell tolni évekkel..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.