24 hozzászólás a “A Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One új előzetese” bejegyzéshez

  1. “The world is changing.” – már igazán helyettesíthenék ezt a klisé mondatot valamivel a trailerekben…

    Ezt leszámítva jó előzetes, bár a zene az elsőben jobban fel volt építve.

  2. Én ezt a trailert már meg sem nézem, maradjon valami a mozira is. Várom :)

  3. Senkinek nam javaslom az előzetes megnézését! Túl sokat árul el a filmből.

  4. Én ezt már megse nézem, de ha igazak a pletykák, hogy a Fast X elött leadjak a trailert akkor beszoptam mert szombaton nézem. Max becsukom a szemem meg a fülem.

  5. JamesBond mellett ez a másik, amiből bármennyi jöhetne. Trailer nagyon adja, egyedül csak a cgi mozdony becsapódásánál lóg ki a lóláb nekem.

  6. 7. DnP: a vonnatbecsapódás nem cgi, valódi vonatokkal dolgoztak, keress rá fenn vannak így készült videók.

  7. totoro: Pedig alig tolja szét a vizet, olyan mintha csak egy fröccsenés layert nagyítanának 50ről 100%ra a mozdony alatt… Az valódi lenne?

  8. DnP: A víz az lehet, hogy cgi, valóban. Én nem látok gondot, ha van is talán még csiszolnak rajta.

  9. Az év filmje lesz…
    Cruise azon mondata mennyire igaz, hogy ő széles vászonra csinál filmeket.

  10. Sajnos gondolkodás nélkül megnéztem az előzetest. Instant mozi.

    DnP és totoro: nagyon meglep, ha ez practical effect, a vonat nekem is leesik a vászonról, ahogy zuhan. Teljesen makett érzésem van és ha kikockázod, nincs árnyéka a vonatnak, nekem kompozit hibának tűnik, még ha van is practical része. (Víz szerintem is szimuláció, de tényleg rákeresek, hogyan csinálták.) Ettől függetlenül remélem, hogy nem ez a final shot, számomra nem működik.

  11. nem szoktam ilyet, de a vonatos csobbanás nekem is azonnal kiverte a szemem, az ezertuti, hogy szidzsiáj. majd faragnak még rajta.

  12. @Swarnaus,
    én ugyanígy toltam anno az Endgame előtt. Semmi trailer, semmi mozgókép a filmből. Úgy jártunk moziba, hogy beküldtem előre az asszonyt, ő meg küldött egy sms-t, hogy “lement az endgame trailer, jöhetsz” :D Kemény volt, de megérte.

  13. Durva ahogy a M:I filmek fokozatosan vittek elore az akciofilmes standard-eket, es hatottak olyanokra mint a John Wick franchise. Aztan itt a trailer felebol viszont csopog a John Wick hatas. Kellemes visszacsatolas.

  14. Azt a vonatot valóban leugratták a hídról. Még volt is valami balhé belőle, mikor forgatták. Részletekre nem emlékszem, de írtak róla.

  15. Hayly Atwell, Vanessa Kirby, Rebecca Ferguson, Pom Klementieff >>> Nem rossz lineup…

  16. Szinte napra pontosan egy év telt el az előző előzetes óta így vártam hogy mutassanak valamit. És szerintem nem lett jó az előzetes. Elég nagy csalódás ennyi várakozás után illetve annak tudatában a covid mennyire kibabrált ezzel a produkcióval. Remélem takargatnak jeleneteket hogy legyen meglepi a moziban. Cruise szokás szerint fut mint az őrült (tényleg nem találtak érdekesebb bevágni valót?), megint telepakolták lens flare effekttel amit már az előzőnél is utáltam és remélem a vonatos jelenet nem az utolsó 15 percben lesz.

  17. mindenképp köszi az infókat! a kommentek alapján én is inkább kihagyom már ezt a trailert.

  18. azért remélem, hogy átbaszásokra is lesz idő az akcióorgia mellett, én ezért szerettem a sorozatot is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.