21 hozzászólás a “Flash hasít az új poszteren és friss előzetes is van” bejegyzéshez

  1. Hát ez most olyan dolog, hogy Kate Bushra is ki emlékezett már tavalyig?

  2. Ha csak ezt az előzetest làttam volna, biztos nem mennèk el rá, annyira kínos volt ez az előzetes, hogy az szavakkal leírhatatlan.

  3. hát ez egy qrva sz*rul elkapott fotó :DDD

    El se hiszem hogy megérjük és tényleg moziba engedik … az hogy a film jó vagy rossz lesz nem tudom, meg is fogom nézni mert szeretem a képregény filmeket kiadótól függetlenül, de bevételben szerintem ordas bukta lesz…
    Annyit vártak vele hogy kb érdektelenné vált szerintem a nem rajongók számára.

  4. én ezt az előzetest már kihagyom, nem tudom miért, de valami fura előérzetem van. bármennyire ráuntam a képregényfilmekre, ez érdekel. lehet, hogy JÓ lesz vagy legalábbis nem az a bárgyú hülyeség, ami két-három kivételtől eltekintve eluralkodott a műfajon. mozi, ez mozi.

  5. Én nagyon várom. Bukta tuti nem lesz, inkább a hatalmas siker az esélyesebb.

  6. Nem ertem, akkor a Snyder univerzumban letezett a Tim Burton Batman film? Mert ugy fanboy-ol ra Flash, mintha nagy Keaton Batman rajongo lenne.

  7. Én itt nem érzem a bukta szagát.
    Egyszer a DC-nek is össze kell, hogy jöjjön, nem?
    A kedvenc hősöm Flash, mármint a képregényekben szerettem, a Batmen pedig beránt szerintem olyanokat is, akik el se mennének rá.

  8. Abu: öööömmm. Hatalmas a buzz körülötte, milyen buktáról beszélsz?

  9. “Annyit vártak vele hogy kb érdektelenné vált szerintem a nem rajongók számára.”
    Ez annyira tipikus vélemény-kivetítés.
    Annyira szar a film trackingje, hogy 115-140M-s hazai nyitást prognosztizálnak neki. :D

  10. Zene egy nagy szar volt alatta, nem tudom miért estek hasra tőle… full nem passzolt hozzá. Ennél még egy trágya gangsta rapp is jobb lett volna. Flash gyerek fejétől is frászt kapok… szóval ez nagyon betalált nekem :)

  11. 11. ez tényleg jó kérdés.:) esetleg ez valami meta kikacsintás, hogy Flash úgy reagálja le Keaton-t, mint a rajongási-néző teszi majd a moziban?:)

  12. Nekem a korábbi előzetes tetszett, szerintem ez az alternatív dolog be fog jönni, külön extra plusz lesz az eltérő (és mégis ismert) Batman és az “új” Supergirl (?) is.

    Szvsz ha a sorsnak lesz humora, akkor ez a film nagyot fog ütni, hogy aztán utána nagy csöndesség legyen a DC körül, és nem fognak tudni élni a sikerrel, hiszen lényegében mindent rebootolnak meg lezárnak / újraindítanak, akár tetszik, akár nem, hiszen ebbe a terve már beavatott minket a Megváltó, a Mesterek Mestere, a Rendezők Rendezője, a Film Csinálója, James Gunn, aki helyre teszi majd az univerzumot (egyelőre a DC-t csak, aztán később talán a kintit is), komplett franchise-hálózatot nyomva majd ki 5 év alatt (és véletlenül se lesz elfelejtve és lehúzva már 2023 decemberében :D).

    De legalább lesz valami nyomi mellékszerep a testvérének is . . . .

    // a Warnernek ebből a trainwreck szerencsétlenkedéséből olyan király Office-szerű dramedy cuccot lehetne csinálni documentary szerűen, hogy csodálom, hogy még senkinek nem jutott eszébe. Lehet, sikeresebb lenne, mint a filmjeik.

  13. anthony711: Láttunk már hatalmas buzz filmeket elhasalni a kasszáknál lásd Black Adam (bár nekem az pont tetszett).

    Ami meg az összejövést illeti a dc-nek is összejött már 1-2 alkalommal :D Lásd Aquaman és WW első részek.

  14. Abu: a Black Adam konkrétan senkit sem érdekelt, zéró buzz volt körülötte, ami volt, az csak Dwayne Johnson által generált mű/semmi, kamuígéretekkel megspékelve.

  15. Legalábbis nem láttam a filmről előzetesben nagy neveket áradozni mint Stephen King, stb. Nem mintha bármit is jelentene ez minőség szempontjából, csak a buzz-t erősíti, na de érted.

    Bocsi dupla.

  16. A penzugyi bukta vagy nem bukta nehez kerdes mert a DC olyan alacsonyra tette a lecet a korabbi filmekkel, hogy azt nem tul nehez megugrani. Elegge hihetetlen, hogy a Wonder Woman, Man of Steel, Justice League triobol egyik sem tudott 120M felett nyitni otthon.

    Az elozetes mondjuk szerintem remgyenge, ha ez dont az embereknel akkor aligha lesz menozes. A Keaton nostaliga bait valoszinuleg mukodni fog valamennyire, de eleg lesz?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.