A Lionsgate vallott: John Wick Chapter 5 és további spinoffok

Miközben várjuk a Ballerina filmet és Continental sorozatot, a Lionsgate természetesen egy earning call közben megerősítette, hogy dolgoznak a Chapter 5 ötletén és 3 további spinoffon is.

We’re now moving across that franchise, not just in the AAA video game space, but looking at what the regular cadence of spin-offs, television really growing that universe so that there is a steady cadence of a franchise that there’s clear appetite by the audience. What is official is that, as you know, Ballerina is the first spinoff that comes out next year. We’re in development on three others, including [John Wick: Chapter 5] and including television series, The Continental, will be airing soon. And so, we’re building out the world and when that five movie comes, will be organic — will be organically grown out of how we’re starting to tell those stories. But you can rely on a regular cadence of John Wick.

Joe Drake (Lionsgate exec)

Nagy BS szöveg, de a lényeg, hogy nem nyugodhat a John Wick franchise. Nem meglepő módon, hiszen jól hoz.

Az egyetlen bökkenő az lehet, hogy ha sokat várnak, akkor Keanu kora tesz keresztbe az “roganikusan odaillő” Chapter 5-nak.

human
írta
2023. 05. 26. 17:32
megjelenés
11
hozzászolás


11 hozzászólás a “A Lionsgate vallott: John Wick Chapter 5 és további spinoffok” bejegyzéshez

  1. Cane karakterével simán működhet egy Chapter V. Vagy a közös múltjukat meséli el, stb.

  2. Nagyszerű, eddig se szólt igazàból semmiről a törtènet, csak minden részben új ötlettel àlltak elő hogyan húzzàk tovàbb a faék egyszerű eredeti sztorit (ami még pont azért volt jó, mert nem volt túlspilàzva), a 4-ben meg gyakorlatilag csak újrajátszottàk az első 3 fetch questjeit. Most meg konkrètan univerzumot teremtenek, tehàt végpépp semmiről nem fognak szólni az új filmek, csak egymás teaser trailerei lesznek.
    #cantwait

  3. Pedig annyira bíztam benne, hogy a 4. résszel vége lesz, de hát minden a pénzről szól.

  4. Kár folytatni. A 4. rész méltón lezárta a karaktert. Ha most bejátsszák, hogy – SPOILER aki nem látta még – mégsem halt meg, akkor engem elvesztettek.
    Ha más módon folytatják úgy oké, kérdés, hogy érdekelni fog-e.

  5. Szomorú, hogy nem tudják ráhagyni. Végre elértek egy nyugvópontra, lehetne más irányokba menni, de nem…

  6. Az első rész anno 43 milliót termelt otthon, azóta globálisan egy milliárdos franchise lett (spin offok nélkül). Nagyon álnaiv hozzáállás “ez a miért nem hagyják abba”.

  7. A Continental-t nagyon várom mivel dolgoztam benne és kíváncsi vagyok a végeredményre.
    Nehéz meló volt.

  8. Megneztem par jelenetet a 4,ből ami fent van a neten. kb. a Fast szeria szinvonalát erte el baromsagokban.
    Pedig az első jo kis akció volt Keanuval. remelem ez is elmegy 10 részig.

  9. Három rész a maximum ami ebben a körítésben volt. A negyedik szódával elment de ne erőltessük ezt tovább szerintem

  10. Első még elment, a 2-3-at is láttam de egy jelenetet se tudnék azokból felidézni vagy h miről szólt, bár az mindegy is úgy is a pakolás a lényeg. Nem nekem valók ezek az 1 ember mindenkit kicsinál típusú filmek, annyira komolyan vehető mint egy Disney mese.

  11. én sem örülök. sok volt már a totál súlytalan, vég nélküli monoton öldöklésből. nem volt rossz a 4, néhány jelenet egész jó is volt, de nyugodjon békében Mr Wick.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.