A Disney következő évei franchise oldalról: nem kicsit csúszó Avatar, Star Wars és Avengers

Láthatóan csúszik sok minden az írósztrájk miatt is, így például a már forgó Deadpool előrébb lett hozva, de az Avengersek 1-1 évet csúsznak, az Avatar 3 is (ami már leforgott elvileg?), a Blade tovább bukdácsol, és az Alien megkapta a kísérletezős augusztusi dátumát. Lehet ez vagy 4-5 cikkbe kéne írni pár clickbait címmel, de tessék, a Disney átrendezte a naptárát:

  • Captain America: Brave New World 2024. májusról 2024. július 24.
  • Thunderbolts 2024. júliusról 2024. december 20.
  • Egyelőre cím nélküli Alien film 2024. augusztus 24.
  • Blade 2024. szeptemberről 2025. február 14.
  • Egyelőre alcím nélküli Deadpool 2024. novemberől 2024. május 24.
  • The Amateur 2024. november 8.
  • Avatar 3 2024. decemberről 2025. december 19.
  • Fantastic Four 2025. februárról 2025. május 2.
  • Avengers: The Kang Dynasty 2025 májusáról 2026. május 1.
  • Moana (az élőszerelős) 2025. júliusáról 2025 június 27.
  • Egyelőre cím nélküli Star Wars 2025. decemberéről 2026. május 22.
  • Avengers: Secret Wars 2026. májusáról 2027. május 7.
  • Egyelőre cím nélküli Star Wars 2026. december 18.-ra betéve újdonságként.
  • Avatar 4 2026 decemberéről 2029. december 21.
  • Avatar 5 2028 decemberéről 2031. december 19.

Az unokáink talán láthatják majd az Avatar 5-öt? Nyilván sci-fi a dátuma is, még majd változik, de mire moziba kerül már lehet ez a blog sem lesz, majd az öregek otthonában emlegetitek a filmbuzi időket, miközben a hamvaimat körbeviszi a Földön a szél.

human
írta
2023. 06. 14. 03:06
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “A Disney következő évei franchise oldalról: nem kicsit csúszó Avatar, Star Wars és Avengers” bejegyzéshez

  1. Akkor az Alien mégiscsak mozis premier lesz. A Prey után ezt már nem érdemes csak streamingen kihozni. Gondolom belátták, hogy moziban a helye.

  2. Cameron 2031-ben alulról karcolni fogja a nyolcvanat. (Én meg az ötvenet 😕 ) Van ennek így értelme? Szerintem a harmadik lehetne az utolsó és kész. Kimondottan nem volt erős a második szerintem. Persze, pénz beszél, de arra 22 éves film lesz az első. 😅

  3. Scorsese 80, Ridley Scott 85, Eastwood 93, na és? Számít az bármit is, ki hány éves, ha szereti, amit csinál?

    Alien mozinak örülnék, Blade-ből már csoda lesz, ha készül bármi is…

  4. Deadpool előbbre jött, oké, jó hír, de a többi?? Katasztrófa!
    Off: human, Flash kritika mikor lesz? Köszi.

  5. Blady:
    Szerintem meg szomorú, ha egy olyan tehetséges ember, mint Cameron harminc évig csak a kék Pocahontas sztorinak szenteli életét.
    Másrészt, Eastwoodot imádom, de az utolsó 4-5 filmje meg sem közelíti a Nincs bocsánat, Titokzatos folyó és a Millió dolláros bébi szintjét. Scorsese is már minimum egy evtizede túl van a zeniten, Ridley Scott meg pláne.

    Sajnos, nagyon is számít az életkor a rendezők között is. Mai napig a 74 éves Clint Eastwood a legidősebb rendezői Oscarral díjazott. Nem véletlenül… Eastwood egyébként is különleges, de 80 éves kora óta az ő filmjeinek minősége is hanyatlik sajnos. Láttad a Cry Macho-t? Nagyon kínos volt sajnos.

    Szóval, számomra sajnálatos, hogy elmegy egy fél élet az Avatarokra.

  6. Nem szamit hogy 80+osok az oreg motorosok amig a First es Second AD 30+os. Utana azokbol lesznek az uj nagyagyuk. Lasd pl Gunn.

  7. Az avatar 3-at én sem értem. Már fél éve csak az utómunkán dolgoznak. Lehet megvárták a pótforgatásokkal a 2. rész hogyan teljesít…

    A Blade az életben nem készül el.

    @José:
    Én úgy emlékszem fel sem merült hogy kikerüli a mozikat ez a rész. Természetesen a Prey sikere miatt. Gondolom az augusztust is pont ezért kapta meg.

  8. Misi85: Nem az volt a kettőnél is, hogy rengeteg plusz anyagot forgattak alapból a film végleges hosszához képest is. Meg mivel ilyen minden mo-cap medencében fetrengős rész volt ott is, nem tudom mi az, amit pótforgatni lehet, ahhoz gondolom sokmindent újra össze kéne rakni/hozni. Szerintem szimplán az is lehet, hogy már most látják, a komoly utómunkával nem lesznek meg időben, és egy hónap csúszás is jelent már annyit, hogy egy évvel tolódjon, hiszen mindenképp az ünnepi időszakra akarják időzíteni.

  9. Blade lol

    Avatar te jó ég. Lehet majd nosztalgiakampányt építeni rá a még elő eredeti nézőknek. Az újaknak meg moziba lehet küldeni megint a felújított első részt, már ha még érdekel majd valakit, mert addigra nem csak scifi lesz az elsivatagosodott Föld..

    Nem tudom mi tart ennyi ideig, de addigra elvárom, hogy közvetlenül az agyamba huzalozott virtuális valóságban egy pandora bálna szemszögeből tudjam nézni..

  10. A legijesztobb, hogy az a 2031 nincs is olyan messze. 7-8 ev. Az elso resz ota eltelt 14 ev mellett eltorpul.

    Egyebkent borzaszto szkeptikus voltam, hogyan fognak ilyen iszonyu vfx heavy filmeket olyan gyorsan kitolni magukbol. Sehogy.

    Anno a Star Wars filmek 3 evente jottek. Szerintem az pont egeszseges volt, hogy megorizzek a varazsukat, akkor is, ha a prequelek nem voltak annyira jok. Amikor elkezdett hetente jonni a star wars tartalom, teljesen megszunt a varazsa.

  11. Mate815: Sajnos nagyon nem, de akkora mar minden evben volt egy star wars film. A Force Awakens hatalmas siker volt mig a Solo kifejezett bukasnak tekintheto. Minosegben szerintem nincs akkora kulonbseg koztuk.

  12. a Solo amúgy egy korrekt film, de nagyon sok szempontból hátránnyal indult eleve. jobb, mint a Force Awakens. Mondjuk a három Disney “nagy” Star Warsnál bármelyik másik Star Wars jobb, ha lenne gyurmafilm vagy némafilm, az is jobb lenne azoknál.

  13. @Z0l1

    egyetértek, Cameron rendezhetne mást, és igen, láttam a cry machot, nem volt szekunder szégyenérzetem, mint sok más direkt a fiatalabb generációnak készülő szutyok láttán. Minden rendezőnek megvan a maga gyenge rendezése.. Scott kapcsán viszont tiltakozom, mert imádtam tőle a világ összes pénzét, a last duelt, Guccit is. Egyetlen dolog vele kapcsolatban, amit sajnálok, az a tesója, hogy már sok éve nem szállíthatja a jó kis agyszüleményeit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.