12 hozzászólás a “Cruise és a többiek” bejegyzéshez

  1. Hát ezek a poszterek katasztrófák :D Nagyon szarul néz ki, ahogy átmegy az arcukon a felirat. Néhánynál látszik, mennyire megszenvedtek, hogy éppen csak a szemük sarkát érintse :D Sokkal jobban néznének ki, ha az arc helyzetéhez igazították volna a feliratot, jobbra vagy balra csúsztatva.

  2. Tom hihetetlen jó érzékkel válogat csajokat a filmjeibe, mind karizmatikus jelenség. Rebecca Fergussont pl. a fehér királynőben szúrta ki magának, amiért nem lehetünk elég hálásak.

  3. Azért egy ilyen filmhez ennél ezerszer jobb és minőségibb reklámanyagokat illene gyártani. Ezek tényleg irtó bénák. Főleg a film új főgenyájáé, kifejezetten tré.
    Ennek ellenére hiszem, hogy a film marha jó lesz. Csak cseréljék le a marketinges gárdát.

  4. @Endymion

    Igen, a marketingeseket is le lehet, de – az utóbbi kb. négy “epizód” tükrében – én először a forgatókönyvírókat cserélném le.

    Viccesek ezek a plakátok, olyan érzést keltenek, mintha a filmben Cruise-on kívül bárki más is lenne. Pedig nincs.

    Épp a minap gondoltam bele, hogy talán nincs is más franchise, ahol ilyen sok részen keresztül tudták tartani azt, hogy a szereplőknek nincs semmiféle karaktere, mélysége, jellemfejlődése.

  5. @zagloba:

    Inkább olyan franchise-t mondj, ahol ennyi részen keresztül VAN az állandó szereplőknek értelmes karakterfejlődése.

    + nehezítés: eredeti forgatókönyvesek közül :)

  6. 9. Szerintem meg nem kis teljesítmény van ezekben a forgatókönyvekben, ez egy felvállalt ponyva a maga közhelyes és egyszerű eszköztárával, de azt a keveset jól és okosan forgatják meg újra és újra, hála a stílusos és kiemelkedően igényes akciórendezésnek. Ez az ami nem megy a legtöbb franchise-nak, vagy önparódiába (FF) vagy önismétlő érdektelenségbe (Marvel) fulladnak.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.