Kraven The Hunter-előzetes és poszter

J.C. Chandor (Triple Frontier) rendezésében jön majd ősszel a Pókember-univerzumos gonoszra koncentráló eredettörténet, ami a Sony első R besorolású képregényfilmje lesz (hogy miért nem a Venom lett az anno…).

Kraven egy oroszlántámadásban szerzi a képességeit itt, ami után az apja otthagyja a puszta közepén meghalni. A srác felkel, felnőttként pedig az állatokkal kommunikálva… vadászik.

Aaron Taylor-Johnson kipattintotta magát a szerepre, mert ha a poszter photoshop is, az alatta levő trailerben villantja a 2 napig nem ivással nagyon kiemelt izmait. Maga az előzetes viszont iszonyat furcsán van vágva, és olyan olcsó kamerásnak néz ki néhol, például a fent kiragadott teherautós jelenetben, amit nem is értek. Egyáltalán nem tűnik mozifilmesnek a képminőség.

23 hozzászólás a “Kraven The Hunter-előzetes és poszter” bejegyzéshez

  1. Kivancsi leszek, h Aaron T-J megkapja-e majd a James Bond szerepet. A trailer szerintem amugy eleg gyenge…

  2. Engem ez így pókembermentesen totál hidegen hagy, de ez az ATJ annnnnyira helyes és szexi, fogalmam sincs, hogy mit eszik a 23 évvel idősebb feleségén, aki a pókot is ki tudná harapni a sarokból.

  3. Tetszik, hogy véres, a színészválasztás is jó, de valahogy nem adja az egész. Most komolyan egy csepp oroszlánvértől szerzi a képességeit? Amúgy pont az oroszlános rész a legbénább. Szerintem a Morbius után ez is zakó lesz.

  4. minek ennek eredettortenet???
    miert nem lehetett betenni egy pokember filmbe 5 perc alatt elmagyarazva hogy megharapta egy oroszlan?
    biztos bennem van a hiba de engem abszolut nem erdekel ahogyan az oroszlanfiu lever par csunya bacsit. pfff

  5. Ha visszahoznák Garfield-ot, oda ez a Kraven tökéletes lenne. Úgyis mondta a No way home-ban, hogy volt egy sötétebb időszaka. Pókember nélkül ez továbbra is csak egy székrekedés…

  6. Na már most a karaktert annyira ismerem, mint hogy régen volt 1994es rajzfilm sorozat .És ott is ugye ilyen vadász volt,keresett egy tudóst a dzsungbelben ,megtamádta ott is valami állat,és tudós adott neki valami szert amitől jobbak lettek érzékszervei ,meg talán kicsit erősebb mint egy ember.
    Na de itt ,hogy (biztos mutáns rádióaktiv )oroszlán vértől.
    Ezt a fajta átváltozást ,a macskanő egyszer már eljtászotta,és milyen jó is volt a film

  7. My name is Kraven. I was bitten by a radioactive lion. And for like two days, I’ve been the one and only Kraven the hunter.I think you know the rest. i finished my father, killed a bunch of people, I was hit by a truck, I hanged out with my animal friends, met my black strong protagonist sidekick finally, and I left a blood river in my dads office. i would never think I would do any of this stuff, but I can. Anyone can be the hunter. you could be the hunter. until that, its kraven time!

  8. Mikor fognak már végre leszokni erról a kamu kiejtés erőltetésről..
    A film meg ritka gyenge, főleg morbin time után..

  9. Sosem értettem ezt a négykézláb ugrálást, rohanást. Hol praktikusabb, gyorsabb ez egy embernek és mindig nevetségesen néz ki nem tudom minek erőltetik.

  10. Már megint egy szépfiú… A Venom után ezt is rendesen félrecastingolták. Josh Brolin tökéletes Kraven lett volna.

  11. Nagyon érdektelen volt a trailer a Morbiusból is csak az előzetest láttam és elég is volt. Sony maradjon a kaptafánál vagyis a pókverzum animációsnál. Hihetetlen, hogy ugyanaz a cég csinál ugyanabban az évben egy mesterművet meg így ttailer alapján egy vérgagyi fost. De 1 valami biztos ATJ rendesen kikupálódott a Kick-Ass óta.

  12. Azért elég rendesen becélozta a Sony, hogy a női nézők nagy arányban képviseljék magukat! :D

  13. Érdektelen és még a megvalósítás is gyenge. Ennek a karakternek pont annyi háttérsztorija van, ami egy Pókember film gonoszának kell. Ez ebben a formában csak egy olcsó helyszíneken random katonákat hentelő bosszúfilm. Pókember nélkül minden ilyen film csak erőlködés. Ezt be kéne látni végre a Sonynak. Kb. a bukta is előre borítékolható

  14. Fhu ez így trailer alapján gyak. tökéletesen demonstrálja majd, hogy ezek a stúdiók nem “filmakotásokban”, hanem mérések és spekuláció alapján összetákolt, lehetőleg értékesíthető “contentben” gondolkodik. Embertelenül kínos az egész, és szinte mindenki tudja, hogy óriásit fog bukni.

  15. Várjál, b****, Russel Crowe már annyi eredettörténetben volt fater, hogy kezdem elveszteni a fonalat :DDD

  16. Hm… Trailer alapján van annyira jó mint a Morbius. Viszont azt nem értem, hogy ide minek kell Pókember. Szerintem jók ezek a Póki ellenfelei köré épített ötletek, csak a filmek ritka szarok, viszont én nem hiányolom pókembert.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.