Priscilla-előzetes: Sofia Coppola visszatér!

A Priscilla Presley életrajzi könyvén, az Elvis & Me-n alapuló filmet Sofia Coppola hozza nekünk! A poszter alatti teaser alapján még tippelni is lehetett volna a rendezőre, annyira hangulatra fekvős.

Így a címe alapján is a Priscilla és Elvis közötti kapcsolatról szól, most a nő szemszögéből bemutatva. A nemrég futott Elvis-filmben nem sok játékidő jutott neki.

human
írta
2023. 06. 21. 18:59
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Priscilla-előzetes: Sofia Coppola visszatér!” bejegyzéshez

  1. szegényt eléggé sokat terrorizálta Elvis, úgy kellett kinéznie, mint egy tökéletes viaszbabának. Ha felszedett egy-két kilót, elcsattant egy pofon, amikor Elvis hazaért, haptákba állva kellett várnia. Nem tudom, hogy ez belekerül-e a filmbe, mert a könyvben ennyire részletesen nincs kibontva, viszont későbbi nyilatkozatkban elárulta PP a házasságuk beteges jellegét.

  2. Érdekes lesz az intimebb megközelítés a Luhrmann féle pörgés után. Viszont abszolút ki lehet hozni belőle egy jó mozit ebből a szemszögből is, ami szép párja lesz a tavalyi dolgozatnak.

  3. Butler után fel van adva a lecke. Így lehozni Elvist nem semmi. Maga a film nem volt rossz, de az alakítás zseniális. Elordi amúgy jó színész, csak valahogy ehhez a karaterhez nem passzol nekem.

  4. Ez a Cailee Spaeny lesz az Alien filmben is. Sokra viszi még. Amúgy gyönyörű nő.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.