5 hozzászólás a “Ha eddig nem vértuk volna az új Mission Impossible trükkjeit” bejegyzéshez

  1. jövő hét utáni kedden már lehet nézni, juhu, 19.30-tól. Ha megint 15 percet kell várni, mint a Flashnél, de nem raknak be kummányi reklámot se a film elejére, csak egy tizenötperces pisi- és büfészünetet 9 körül, akkor is 11 előtt lesz egy kicsivel vége. Borzasztóan kíváncsi vagyok, hogy hogyan nyújtanak két filmnyi terjedelműre egy történetet, no meg persze arra, milyen átbaszások lesznek benne.

  2. Ez a filmkészítés azon kategóriája, amit mint filmbuzi, akkor is megnézem – ha nem is érdekel annyira maga a film -, pusztán tiszteletből. Ez már nem tudom hányadik ilyen rövid videó arról, hogy hogyan készült, és ahhoz nem férhet kétség, hogy ez a stáb – élén Tom Cruise-al -, minden tiszteletet megérdemel, ez egy MOZIFILM lesz, nemcsak egy digitális kártyára hányt cgi lelketlen szörnyűség, főszereplőitől letudva azt a max pár hétnyi unott pofa vágást csak a pénzért (rád nézek Vin Diesel és a “családra” most) amilyen a mai filmek 95%-a. Így is lehet na. (És nem érdekel a színész vallási hovatartozása, magánélete, ideológiái, vagy bármi más, ez fantasztikus, amit ez az ember művel)

  3. Most már tudjuk hogy leszáll épségben, nem kell lerágnunk a körmünket a moziba. ;(
    A vonat alagutas jelenet jobban érdekelne élőben :)

  4. A speedflying nem ejtőernyő, inkább a siklóernyőhöz van közelebb és tényleg baromira veszélyes. Az alapokat könnyen el lehet sajátítani, de a komolyabb trükkökhöz gyakorlásához rengeteg idő kell.

    Tudjuk hogy Tom egy állat, de szerintem a merülőspirált azért nem ő csinálta. A leszállást igen, ott látszik is egy kis bizonytalanság.

    Elképesztő hogy hatvanévesen miket csinál.

  5. Hát ez állat, nem normális! Imádom.

    Zolsan: Tom Cruise-zal, szóban is így mondjuk.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.