Kecsap: Sean Baker, Edgar Wright, The Seven Husbands of Evelyn Hugo, Spawn, The Winter Of Frankie Machine, Tron 3, Community, Eddington, Honey I Shrunk the Kids, Wes Anderson, Orion and the Dark

Kicsit késve, de folyjon a kecsap!

Christopher Storer, a zseniális The Bear készítője átugrik filmezni, a The Winter Of Frankie Machine regényt adaptálhatja Don Winslow-tól. Jó rég tervezik, korábban már Scorsese és Michael Mann is emlegetve volt a projekt körül. A könyvben egy visszavonult bérgyilkost visszarángat a maffiacsalád a munkába, de rájön, hogy a megbízása a megölésére megy ki, így kénytelen összekapni magát és visszavágni az életére törőkre.

A képek a Netflix animációsából, az Orion and the Darkból vannak, amit Charlie Kaufman írt. Egy fiatal srác a sötétségtől való félelmének legyőzéséről szól. Jövőre érkezik majd online.

Ari Aster (Heredetary) új filmje, az Eddington egy modern western lesz, ami Új-Mexikóban játszódik a világjárvány idején.

Wes Anderson következő filmje egy apa-lánya kémtörténet, amiben Benicio Del Toro a főszereplő, aki elvileg minden képkockán ott lesz, azaz teljesen őt követi a kamera.

Az Anne Hathaway-es Eileen decemberben kerül a mozikba. Oscar bácsit akarnak? Itt a történet.

Sean Baker azt mondja, hogy már elforgatta a következő filmjét, egy igazi szexuális munkás a főszereplője, és Upstate New York-ban játszódik.

Simon Pegg azt mondja, hogy újra filmet csinál Edgar Wrighttal, ami nem az eddigi közös dolgaikra épül.

A Netflixnek készül majd a The Seven Husbands of Evelyn Hugo adaptációja Leslye Headland (Russian Doll) forgatókönyvéből. A történet egy legendás hollywoodi színésznőről szól, aki elmondja az élettörténetet egy riporternek.

Remélik az új Spawn-film 2025-ben moziba kerülhet.

Evan Peters is benne lesz a Tron 3-ban.

Joel McHale megerősítette, hogy Donald Glover feltűnik a Community filmben majd.

Josh Gad a Honey, I Shrunk the Kids (Drágám, a kölykök..) rebootról: a covid megakadályozta a forgatást, aztán Gad volt túl elfoglalt, mostanra pedig már túl nagy a budget, szóljunk a disneynek, ha akarunk valamit. – lefordítom: a jelenlegi állás szerint nem lesz semmi ebből.

Elhunyt Alan Arkin, akik sokaknak a Little Miss Sunshine-ból lehet ismerős, de a hír miatt jó páran emlegették az éjfekete komédia rendezését, a Little Murders-t is.

Hivatalos, hogy a korábban eltűnt Julian Sands halott.

Elhunyt Nicolas Coster karakterszínész.

Az Extraction 2 forgatása Chris-szel:

2 hozzászólás a “Kecsap: Sean Baker, Edgar Wright, The Seven Husbands of Evelyn Hugo, Spawn, The Winter Of Frankie Machine, Tron 3, Community, Eddington, Honey I Shrunk the Kids, Wes Anderson, Orion and the Dark” bejegyzéshez

  1. “Joel McHale megerősítette, hogy Donald Glover feltűnik a Community filmben majd.” – fuh, na jólvan, majd eltelt egy teljes hét anélkü, hogy megerősítenék, hogy Donald Glover benne lesz a Community filmben

  2. “lefordítom: a jelenlegi állás szerint nem lesz semmi ebből.”

    hip, hip, hurrá! hip, hip, hurrá!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.