8 hozzászólás a “Az Oppenheimer szereplői” bejegyzéshez

  1. A 2 női szereplőnek nem tudom elképzelni, hogy ne marginális szerepe legyen, de persze mivel mostanában felkapott nevek, naná hogy előre vannak tolva.
    Illetve továbbra sem értem, hogy ez az alapvetően személyes dráma (és politikai thriller?) miért van úgy eladva, mint amit minél nagyobb vásznonk kell látni. Nem, az a nyamvadt robbanás sem indokolja.

  2. jézusom… ” and Pugh stands out in several scenes as Oppenheimer’s mistress.” HAHA! XD hagyjuk már ezeket a dumákat. Kb minden filmnél ugyanaz. “Amit XY színész/nő nyújt ebben a filmben az valami elképesztő.” “Mindannyian éreztük, hogy valami óriási készül most.” konkrétan a 100 éve készült Twister forgatásáról is ilyeneket mondtak. blablablabla.
    jézusom, mennyivel máshogy gondolom a cikk elolvasása után! :D

  3. Endymion, egy gyönyörűen fényképezett dráma, thriller, politikai film miért ne érdemelhetne IMAX vászont? Csak az akció, a robbanás és a sokszor vérszegény CGI való oda? Szerintem nem.

  4. Endy dark eagle vagy akárki, ha ennyire savanyú a szőlő, fuss pár kört a ház körül, dobálj meg pár kóbor macskát, mi meg, akiket érdekel Nolan műve, jól fogunk szórakozni a bazi nagy IMAX vászon előtt :) ne fájjon ennyire a világ

  5. blady, ne legyél ennyire paranoiás, egyetlen felhasználónevet használok :D üldözésimániával fordulj szakemberhez, tud segíteni ;)
    hidd el, attól nekem nem savanyú a szőlő amiért azt gondolom, hogy egy “szépen fényképezett”, de alapvetően személyes dráma és politikai thriller nem feltétlenül minél nagyobb vászont kíván. valóban úgy vélem, hogy ez nem az a műfaj, amit mindenképpen így kell élvezni. kis vásznon, sőt otthon is pontosan ugyanúgy átjön a dráma, stb. ehhez nem kell IMAX. mondom, szerintem (meg sok más szerint is, akik csak látványfilmekre járnak moziba, mert amúgy minden más élményt ugyanúgy átélhetnek otthon).
    nem csak akció, robbanás és vérszegény CGI való oda, de… nagyszabású látvány való oda igen. látványfilm való oda. és ez nem csak akció vagy robbanás lehet, hanem mondjuk egy Zuhanás féle látványfilm vagy egy del Toro féle Pinokkió.
    tartom a véleményemhez.
    azzal viszont blady sürgősen fordulj orvoshoz, hogy eleve az jut szedbe, bármilyen frusztráción segíthet pár kóbor macska megdobálása! ha nálad ilyesmik szoktak segíteni, az elég gáz…
    engem nem érdekel ez a film? no fene! :D még ezt is beleláttad? :)
    nekem nem fáj a világ. neked fáj ennyire, hogy nem egyezik a tiéddel a véleményem és ennyire nem tudod elfogadni.

  6. utoljára szólok hozzád, mert total elveszed az ember kedvét, hogy itt bármihez is hozzászóljon, minden 2. posztot szétbarmolsz a magas lovon ülős, én mindent jobban tudok mindenkinél, rátarti hülyeségeiddel. A lényeg: roppant örömteli, hogy nem te döntöd el, mi kerüljön nagyvászonra. Kívánok további boldogtalan életet seggarc:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.