Deadpool új ruhája

A Deadpool 3 forgatásáról érkeztek képek, amiken jelmezben hasít Ryan Reynolds, aki ugye a WGA sztrájk miatt nem rögtönözhet. Meglátjuk mi lesz a végeredmény.

Lentebb kattinthatóak a linkek.

human
írta
2023. 07. 07. 02:55
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Deadpool új ruhája” bejegyzéshez

  1. Az én emlékeimben éléken él még az előző írósztrájk. Dr. House idején is volt és sajnos nagyon megsínylették a sorozatok a sztrájkot. Inkább elkellett volna halasztani a felvételeket mert ebből sok utóforgatás lesz mert Reynolds-nak a legjobb pillanatai a nem scrippelt, inpro részek.

  2. Lehet hülye kérdése, de akkor majd valaki jól felvilágosít. Miként is függ össze RR impró tiltása az irósztrájkkal? Gondolom a kész forgatókönyvet RR eléggé széles skálán értelmezi és nem keveset tesz hozzá a jó értelemben vett “kretén” humorával, és ilyenkor kicsit mindig igazítani kell a scripten? Vagy mi indokolja a dolgot?

  3. Ez engem is érdekelne. Pl. színész vagyok, az írók sztrájkja mi alapján tiltja meg számomra, hogy improvizáljak? Vagy az a szerzői mű módosításának minősül, amit a tv. nem enged sztrájk alatt változtatni? Érdekes kérdéskör.

  4. Reynolds úgynevezett kötőjeles művész. Az előző résznek és ennek a résznek is írója. Így ő is tagja a WGA-nak. És a WGA tiltása rájuk is vonatkozik. Nincs az hogy “jaa, de én most színészi működésben írok bele a forgatókönyvbe. Ez nem minősül sztrájk törésnek.” Senki nem írhat semmit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.