Kecsap: Iron Man, Superman: Legacy, Den of Thieves 2: Pantera, The Home, Coen, The Kill Room, 21 Jump Street spinoff, Tron 3

Egy linkedin “blogbejegyzés” alapján valami biztonságiőrrel való beszélgetés közben az elkotyogta, hogy Downey “tegnap” (vagyis a bejegyzés előtti napon, ami a végső csapó előtti nap) ott volt a Captain America: Brave New World forgatásán. Gondolom látszik, hogy nem tűnik erősnek az információ egyelőre.

Egy fan kérdésére válaszolva James Gunn azt mondta, hogy a Kryptonite a 3 Doors Downtól nem lesz benne a Superman: Legacy filmben.

Ha a Barbie siker, akkor a Mattel ráugrik az összes játékuk adaptálására.

Michael Bisping is benne lesz a Den of Thieves 2-ben Butler mellett.

A Pete Davidsonos The Home egy horrorfilm lesz James DeMonaco (The Purge) rendezésében, amiben egy graffiti művészt közösségi munkára ítélnek egy öregek otthonában.

A Coen újra összeállnak, miután kicsit külön kreatívkodtak.

Az Uma Thurmanes és Samuel L. Jacksonos The Kill Room végre kikötött egy forgalmazónál. Egy bérgyilkos és a főnöke bekeveredik a modern művészet világába.

Brie Larson karaktere köré terveznek egy 21 Jump Street spinoffot, aki ugye már feltűnt a filmben.

Jodie Turner-Smith & Greta Lee is megjött a Tron 3-ba.

Pár képen a FNAF film forgatása.

5 hozzászólás a “Kecsap: Iron Man, Superman: Legacy, Den of Thieves 2: Pantera, The Home, Coen, The Kill Room, 21 Jump Street spinoff, Tron 3” bejegyzéshez

  1. Nagyon nagy baj lehet az MCU-nál, ha elkeseredésükben bedobják “Downey”-t is.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.