Szeptemberben Saw X

Vajon nekik jobban bejön majd az X-elés bevételileg, mint a Fast X-nek? Jigsaw/John Kramer Mexikóban rág majd be az emberekre, és szeptember 29-re hozták a premierjét.

Ez a kép is van még a trailer előtt, ami gondolom a nyakunkon.

human
írta
2023. 07. 21. 01:43
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Szeptemberben Saw X” bejegyzéshez

  1. Annyira elegem van már ezekből az ezer részesre elnyújtott B-filmekből, legfeljebb ha három rész lett volna megengedhető belőlük. Tükrözi a közönség igénytelenségét.

  2. Mexikói kitérő? Elég felesleges történetszálnak hangzik. Vannak, akiket jobban érdekelt volna, kiszabadult-e valahogy a genyó, illetve hogyan gazemberkedett volna tovább a doki. Vagy bármi más továbblépés, kifordítás a történetben. Vizionáltak olykor egy Kirakós-szektát, azt se valósították meg azóta se.

  3. Elég erőltetettnek tűnik. Meg az is hülyén néz ki mikor egy előzményfilmben sokkal öregebbek a színészek. De azért kíváncsi vagyok rá.

  4. Én még remélek egy folytatást vagy végleges lezárást az eredeti 7 részhez, a megmaradt eredeti színészekkel. Ezt is várom, a Chris Rockos borzadmánynál csak jobb lehet.
    De korábban nem úgy volt, hogy Európába látogat az öreg? Az még illene is bele, mert az egyik részben említette, hogy ott volt valami orvosnál.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.