A stúdiók telelni fognak? Csúszhatnak a filmek…

Csúszások amiket biztosra tudni:

Ezen kívül pletyka, hogy a Warnerben felmerült az alábbiak 2024-re tevése:

  • Dune: Part Two (ennél még a Legandary stúdióval val is egyeztetniük kéne, amit nem tettek meg)
  • The Color Purple (Oscar bácsisnak tervezett film, ami a színészek kampánya nélkül nem működhet)
  • Aquaman and The Lost Kingdom (három reshooton van túl a film

Amint egy nagy stúdió meglépi a többiek közül páran követhetik majd. Mondjuk az Aquamant nem értem, bár nyilván az új DC cuccok még messze lehetnek, ha castingolni sem tudnak, nemhogy írni, szóval lehet azért fontolgatják a sorsát.

11 hozzászólás a “A stúdiók telelni fognak? Csúszhatnak a filmek…” bejegyzéshez

  1. Kivancsi leszek az oszi szezonra es az hogyan hat a dijszezonra. A SAG-es nagy nevekkel keszult anyagokat nyilvan eltoljak mert a szineszek a marketing reszei.

    Acquisition-eket tovabbra is tudnak nyomni a studiok, raadasul ez a sztrajk most kinyithat ajtokat kevesbe ismert, non-SAG szineszeknek.

  2. ahogy már az előttem író kolléga is megpendítette szinte az összes komolyabb premiert csúsztatni fogják hisz a rendezőkön kívül nem lesz ki reklámozza az alkotásokat

    annyi előnye lehet az őszi csendnek hogy élő lehet venni a begyűjtött még meg nem nézett filmeket, sorozatokat és nyugiben megnézni

  3. Szegény DC-vel minden és mindenki kibaszik. Járvány, rosszul kalibrált stílus (legyen sötét vagy könnyedebb?), vezetőségi és rendezői arccserék, fúzió, gyerekmolesztáló és ámokfutó színész, eladott tévés részesedés, költségnyirbálás, rossz/elhamarkodott döntések, a rajongói bizalom elvesztése, szar CGI, ágyba kakkantó hisztérikus színésznő, író- és színészsztrájk. Mehh.

  4. kedves adalék a stúdiók hozzáállásához: a Universal Studios részben úgy gondolta megoldani a sztrájk okozta problémát, hogy megnyírta a stúdió főbejárata előtti fákat, így a bejáratnál táblákkal demonstráló színészekre kevesebb árnyék esik a 32-33 fokos Los Angeles-i hőségben.

  5. Kicsinyes volt a reszukrol, raadasul teljesen illegalis mert a varos nem adott ra engedelyt. Evil genius move.

  6. és annyira nagyon megbüntették őket, hogy kemény 250 dollárt kellett csak fizetniük…pont annyira nevetséges, mint az ha valaki 2023-ban még mindig elhiszi amit az az ittas görény összehordott a bíróságon.

    Engem nem érdekel, ha elcsúsztatják a filmeket, még ha arról van szó a Rebel Moon-t is kibírnám, de a Dűne 2 is nézős lenne moziban. Ahogy itt is írta valaki, most még több lehetőség lesz sorozatokat és régebbi filmeket pótolni, főleg ha valaki nem nagyon csinálja amúgy, pedig elkéne.

  7. Kivancsi leszek a trendekre az atlagos fogyasztok reszerol. A studiok megvehetnek fesztivalos filmeket es streamingre kiadhatjak vagy fiokban levo filmeket es sorozatokat kidobhatnak most. Az en tippem az, hogy a meglepi nyertese a SAG es WGA strikenak a reality show-k lesznek. Egy ujabb Too Hot To Handle-t vagy Love is Blind-ot nulla efforttal ossze lehet hozni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.