11 hozzászólás a “Marvel csapat” bejegyzéshez

  1. Az első részt is a macska vitte a hátán Fury-val ami kicsit gáz volt de most kíváncsi vagyok, hogy mi lesz abból ha 4 generációt összeengednek. Ha feltételeznem kell akkor a Flash féle debilségi faktor itt is ezer fokon fog forogni mert annyira ötletelenek, hogy a Galaxis őrzői bossát is lenyúlták csak most nőben jön. XD

  2. @Gergely Illés

    Mivel Ronan nem az egyetlen Accuser így bármikor lehet többet elővenni belőle. Arról nem is beszélve, hogy be lett lengetve a Captain Marvel végén, hogy még visszajönnek de Ronan azóta mind tudjuk fűbe harapott így ő már nem jöhet vissza.

  3. Van az a meme amikor egy nagy csőből folyik valami gennyféle egy pénzes dagadt pali szájába.Na ez a film a genny :)

  4. Brie Larson-t az első rész óta rühellem. Előtte remek színésznek tartottam, de a Captain Marvelben annyira ellenszenves volt, hogy ez most kimarad.

  5. Szerintem ha leállnának a marketingel, jelentősen javulhatna a profit. pozitív nyilván nem lesz, de legalább kisebb bukta lenne.

  6. Ezek szerint akkor ők kitartanak a novemberi premier mellett,ha új trailert és posztert is kapott.

  7. Larson Jackson lábával összemontírozva úgy néz ki, mint Reynolds a Deadpool 2-ben, mikor növesztette a lábát. :)

  8. Én erről a tini lányról nem tudok semmit. Azt se tudtam hogy volt saját sorozata… Ugye a sorozat nem szükséges ehhez a filmhez? Csak elmondják majd hogy ő miféle remélem..
    Vagy esetleg valaki 2 mondatban leírná?

  9. Camala(Mrs. Marvel) hatalmas Captain Marvel rajongo. Talal egy csaladi erekjet(karkoto.), amivel kepessegei lesznek.Kepregenyben megtudja noveszteni magat, es a kulon a testreszeit.) a sorozatban ezt egy kristalyos auraval oldottak meg amit noveszt. Plusz kristaly platformokat hoz letre amivel a levegoben tud ezeken szokelni mint Strange csinal Starlordnak. Kiderul hogy Nagymamaja nem ember, es Tole van a karperec. Plusz a sori vegen kiderul hogy mutans.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.