A Mattel beindult: a Barbie 2 mellett több más projekt frissült

Mivel a Mattel Barbie baba játékára épülő film hatalmasat kaszált, így nem meglepő módon ömölhetnek majd a többi Mattel gyártmányra épülő contentek. Gondolom mind függetlenfilmes, két jó írós, rendes mondanivalós lesz, hiszen Hollywood mindig tanul a sikerekből!

  • Bár Greta Gerwig azt mondja, hogy semmi terve a Barbie 2 készítésére, a Mattel persze már franchiseban gondolkodik, hiszen rengeteg Barbie játék van, “gazdag univerzum”-ra lehet építkezni.
  • A Polly Pocket filmben Lily Collins lesz a főszereplő, és Lena Dunham írja-rendezi.
  • A Vin Diesel-es Rock ‘Em Sock ‘Emről az hangzott el, hogy dolgoznak a forgatókönyvön, amit Ryan Engle ír, Diesel lelkes. Szokásos PR válasz.
  • A JJ Abrams nevéhez kötött Hot Wheels-re elvileg végre van ötletük, és “igazi karakterek lesznek benne, senki sem papírmasé, hanem mindet át lehet majd érezni az fejlődése során”.
  • És természetesen a Barney film, amiben Daniel Kaluuya szerepel, és A24-szerű lesz, a Being John Malkovich és Adaptation duóhoz hasonlóan különleges, és felnőttes lesz, de semmiképp sem az új Ted filmet csinálják meg.
  • És ugye a He-Man, amiről nem rég volt szó, hogy a Netflix dobta 30 milliós fejlesztés után.

Ezen kívül még elvileg fejlesztés alatt:

  • UNO – Marcy Kelly írja.
  • Wishbone – Peter Farrelly producer.
  • Matchbox – akciófilm, David Coggeshall írja.
  • Magic 8 Ball – PG-13 thriller
  • View Master
  • American Girl – családi komédia.
  • Major Matt Mason – elvileg Tom Hanks főszereplésével Akiva Goldsman, Michael Chabon írja. Holdon élő asztronauta.
  • Thomas the Tank Engine – Marc Forster jelenleg a rendező.

Egy jó dolgot mondott azért a Mattel CEO: nem 2-3 filmmel előre gondolkoznak, hanem az elsőbe adnak mindent, és ha az siker, akkor élnek a lehetőséggel és arra építenek filmes franchiset.

20 hozzászólás a “A Mattel beindult: a Barbie 2 mellett több más projekt frissült” bejegyzéshez

  1. ez történik amikor az a bizonyos orr pénzt szimatol H.wood ban :)

  2. Ettől a kis mozgóképtől meg is jött a kedvem ,hogy megnézzem a Gladiátor remekművet!

  3. A barbie csak egy nosztalgiaparti ahová ki lehet öltözni rózsaszínbe, így igazából tökmindegy milyen lesz a második rész, az első is mindegy lett volt.

  4. De jó hírek… A Barbie-val kapcsolatban még érthető, hogy egy világszerte több évtizede ismert brand, ami a popkultúra része, de a többi? Matchbox, a gyufásdoboz film! Még a Barney nevet talán hallottam, az valami dinó asszem, ennél többet nem tudok róla. A többi név számomra semmit se mond. Persze a He-Man-en kívül, de a Barbie sikere egyáltalán nem garantálja a He-Man sikerét, főleg úgy, hogy évekig nem sikerült több stúdiónak se összehoznia.

    A Barbie filmet én nem nevezném nosztalgia-partynak, hiszen ennyi nézőnek csak egy részét vonzhatta be a nosztalgia, főleg férfiakat és olyanokat akiknek sosem volt ilyen babájuk. Inkább event mozi, pop-kultúrális, hype és fomo esemény, ami nagyon is mai, ami részben a meme-ek adtak el – márpedig a Barbenheimernek vajmi kevés köze van a nosztaligához. A siker és pozitív fogadtatás pedig azt bizonyítja, hogy nem tök mindegy, milyen lett az első rész, nem alibizés, hanem minőségi cuccott tettek az asztalra, színészek, látvány és sztori szempontjából is, amivel rezonál a közönség. Nem értek egyet azzal, hogy mindegy milyen lett az első film, hiszen hype ide vagy oda, nagyon sok olyan film van, ahol tényleg mindegy volt milyen lett, csak legyen, és el is tűntek a süllyesztőben. (Monster trucks-ra emlékszik bárki?)

  5. Az világos hogy egyszer végetér a sztrájk, de jelenleg még tart, gondolom ezért merült fel az a kérdés, hogy jelenleg ki is dolgozik a forgatókönyvön. Nem kukacoskodás, csak engem is érdekelne hogy aki nem szakszervezeti tag az írogathat forgatókönyveket?

  6. felőlem mindegy, ő pénzük. de ha van egy kevés agyuk, akkor nem tolnak mindbe százmilliókat, hogy aztán sírjon a szájuk mert akkora bukta lett nagy részük. elhozhatná ez a nagy lelkesedés az eltűnt közepes költségű filmek visszatérését. nem minden a látvány.

  7. pedig milyen vicces lenne, ha a fenti hosszú Mattel listához Christopher Nolan forgatna egy-egy drámát, hogy egyszerre mutathassák be őket.:)

  8. Az RLM-nek volt pár éve egy egy vicce a The Nerd Crewban erről a jelenségről. A Mattel Cinematic Universe? VERY COOL!!!

  9. jaj nekem volt polly pocketem, de hogy egész filmet csináljanak róla..?:D ihj hát oké Tim Burtont a rendezői székbe:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.