A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem végső előzetese

A premier a nyakunkon, konkrétan jövő héten érkezik, és ez az utolsó előzetes érkezett hozzá, amiben már a filmet éltető kritikusoktól idéznek.

Közben ugye hír lett az is, hogy már fejlesztik a TMNT: Mutant Mayhem 2-t egy tv-sorozattal karöltve.

Ti mentek rá? Részemről ez már csak streaming.

21 hozzászólás a “A Teenage Mutant Ninja Turtles: Mutant Mayhem végső előzetese” bejegyzéshez

  1. Mivel augusztusban igen gyér a mozis kínálat, így lehet beülünk rá.
    Kegyetlen amúgy, hogy júliusban MI, Oppenheimer, Barbie. Aztán augusztusban semmi.

    Értem, hogy nyár van, nyaralások vannak, de a jó filmekre mennek a nézők. Érezhető ez a mozis nyitásokon az előbbi filmeknél. Szóval nem is értem ezek a forgalmazói döntéseket. MI is jöhetett volna később, akkor az IMAX vásznaktól sem esik el, de most már mindegy.

  2. Gyerekkorom egyik nagy kedvence. Be fogok ulni. Csak az elso trailert lattam, elso blikkre nem tunik elcseszett-nek.

  3. nem tudom, nem vagyok nagy teknőcös, mondjuk gyerekként láttam az összes animált részt és tetszett a karaktere már akkor is. most utánanéztem és ha jól kerestem (lehet, hogy nem) akkor eddig minden feldolgozásban megtartották legalább a haját meg a bőrszínét. itt csak azt nem értem, hogy ha tényleg minden, MINDEN eredeti, megvannak a karakterek, a zene, meg a sztori, akkor miért volt muszáj egyetlen, de nagyon fontos szereplőt lecserélni. ez szerintem gáz ilyenkor. nem muszáj mindenbe belepakolni valami öhm. twitter SJW akármi pozitívat. semmit nem tesz hozzá.

  4. Csakis otthon, de mocskosul zavaró majd’ az összes filmnél már megint az “only in theaters”.

  5. Imádtam őket…kb 11 éves koromig.
    Akkoriban, a 70-80as évek harcművészeti filmjeinek farvizén mondjuk minden menő volt még, ami nindzsa-karate-kungfu, így ez is. De hogy még ma is megéri majdnem midnen evben valani TMNT kontent, nekem tök hihetetlen.
    Amúgy ha a két film helyett gondolják kicsit újra a klasszik sztorit ebben a stílusban, még lehet, érdekelt is volna, de igy már radar alatt marad az elődeivel együtt.

  6. human: Tisztában vagyok vele, köszönöm, annak a nemtetszésemnek adtam hangot, hogy nem mozi+egyidejű streaming a premier, így 60-70 napot lehet várni, mire a legtöbb új film nézhető lesz, azt a gyakorlatot sokkal jobban szerettem.

  7. Idegesít a 10 fps. Trailert sem bírtam végig. Miért kellett? Nem kézzel rajzolták, a vasnak meg nem mindegy mennyit renderel le? Meh…

  8. úristen, mi ez az April??? Kicsit a grafikaja is zavar. De regen imadtam, szoval itthon majd megnezem

  9. attol, hogy egy reakcio unalmassa valik. (szerintem.is az), még jogos marad. Nem szabad csendben elengedni ezeket a dolgokat. Én is örülnék ha nem ķéne ezt mindig megjegyezni. De ennel többet, meg azt, higy az ilyen filmekert nem fizetek nem tehetek, de ezt azert megteszem.

  10. @16-os komment: öhm, a komment szekció az nem azért van alapvetően, mert az emberek véleményére kíváncsiak vagyunk, és azoknak teret akarunk engedni (á lá demokrácia)?

    Nekem speciel édes mindegy hogy néz ki April a mostani elképzelés szerint (bár megértem azokat a reakciókat, akik ezt nehezményezik), de az, hogy elmondják a véleményüket erről, és utána le vannak hurrogva, hogy unalmas folyton ezt látni/olvasni, meg ez gyűlöletet táplál…

    Egyrészt miből gondolod, hogy mindenkiből a gyűlölet szól, amikor erről ír? Biztosra veszem, csomóan (én is) feleslegesnek gondolják egy ilyen külsőség megváltoztatását – mert ugye a sztori nem attól lesz cool, hogy egy szereplő nemét, faját, nemi identitását kicserélünk, hanem attól, hogy jó karaktereket meg történetívet írunk. Arról nem is beszélve, hogy ezeket a cseréket már befutott karaktereknél eljátszani egy baromi lusta biztonsági játék, ami amúgy láthatóan kontraproduktív, ahelyett, hogy új karaktereket építenének fel – pl. April kaphatna maga mellé egy új figurát, mondjuk egy gyakornokot, aztán ő olyan lehetne, tiszta lappal indítva, amilyet a progresszív korszellem megkíván.

    Másrészt, visszakanyarodva a komment szekció alapvető szerepére: ha valaki kifejti a véleményét, még ha nem is támasztja alá konstruktívan, de legalább nem személyeskedik, vagy áll bele másba, miért ne tehetné? Nekem meg az full unalmas, hogy te tűzzel vassal próbálod írtani ezeket a kommenteket mert te meg azt unod. So what? Ha nem bírod, hogy a korszellem miatt ezek a vélemények megjelennek a komment szekcióban (mert hogy erre szánták, hogy az emberek oda írhassák a véleményüket), akkor vagy ne csinálj komment szekciót egyáltalán, vagy görgess tovább.

  11. ” Nekem meg az full unalmas, hogy te tűzzel vassal próbálod írtani ezeket a kommenteket mert te meg azt unod.”

    töröltem? nem. de ettől még unhatom kurvára, hogy minden szar semmiségen lovagolnak, mert izzik bennük a gyűlölet.

    és nem, nincs igazad, mivel a gyűlöletesek (akikben semmi tolerancia nincs, és a szólásszabadságot sem támogatják az általuk gyűlölteknek) pont a toleranciával élnek vissza, itt egy tök érdekes olvasmány róla

    https://en.wikipedia.org/wiki/Paradox_of_tolerance

    de nyilván nem itt fogja elismerni valaki, hogy van benne valami…

  12. @18: a “…te tűzzel vassal próbálod írtani…” mondatban hirtelen felindulásból rossz szót haználtam, elismerem, mert tényleg nem törlöd ezeket. Inkább arra akartam célozni, hogy mindig elítélőleg, negatív ellen-kommenttel lépsz fel azokkal szemben akik ezt a témát felhozzák.

    “és nem, nincs igazad, mivel a gyűlöletesek (akikben semmi tolerancia nincs, és a szólásszabadságot sem támogatják az általuk gyűlölteknek) pont a toleranciával élnek vissza, itt egy tök érdekes olvasmány róla”
    — azért azt szerintem be kell látni, hogyha így állsz hozzá minden ilyen kommenthez, akkor pont olyan szélsőségesen ítélsz meg MINDEN ilyen kommentelőt, mint amilyen szélsőséges gyűlöletet feltételezel a másik oldalról…

    Lehet hozni tanulmányokat, statisztikát meg egyéb adatokat, azt fenntartom, hogy nem kell ahhoz gyűlölet, hogy valakit idegesítsenek ezek a filmes szerep-variálások. Attól még nem fogok megutálni egy homoszexuálist sem, mert idegesít a filmbeli szerepekkel való lusta, megúszós, látszat-progresszív biztonsági játék. Lehet, hogy sokaknál ez kéz a kézben jár a gyűlölettel, nálam biztos nem, így tehát akkor engem is besorolnál azok közé, akik “szítják a gyűlölelet”, csak azért mert beírnám, hogy mondjuk “nem értem, miért nem hoznak létre inkább egy új karaktert, és miért kell egy meglévőt megváltoztatni”?

    Persze, azt aláírom, hogy egy ilyen komment falat simán fel tudja használni a frusztrációjának kiengedésére olyan ember, akit gyűlölet hajt, és ezen filmes gyakorlat indokként szolgál erre, és persze az is igaz, hogy tuti nem fogja beismerni. De lehet tudni, hogy pontosan hány embert hajt tényleg gyűlölet? Érdemes-e azt feltételezni, hogy mindenkit?

  13. te sarkítasz teljesen, és láthatóan nem olvastad el a linket.

    “azért azt szerintem be kell látni, hogyha így állsz hozzá minden ilyen kommenthez, akkor pont olyan szélsőségesen ítélsz meg MINDEN ilyen kommentelőt, mint amilyen szélsőséges gyűlöletet feltételezel a másik oldalról…”

    unom a sírást az ilyesmin, de be kell látnod, hogy ha szélsőségesen ítélném meg őket, akkor bannolnám mindet a picsába (konkrétan liberálisok szerint ez a site kb. jobbosnak számít, miközben engem kommentben sokszor oltanak azzal, hogy woke vagyok, mert a sokadik gyalázkodás után törlök valakit, tiszta kabaré:). az mondjuk szerintem egy kicsit vicces, hogy egyenlőségjelet teszel valakinek a kijelentései miatti nem kedvelése (amiről konkrétan ő tehet) és egy rassz vagy épp nem zsigeri utálata közé (amivel születnek), amikor ez még csak közel sincs egymáshoz a skálán.

    “Érdemes-e azt feltételezni, hogy mindenkit?”

    biztosan nem mindenkit hajt a gyűlölet, de ő biztos nem marad meg a fejemben, csak mert 1 nap kiengedte a gőzt, meg van olyan is aki nem tudja értelmesen megfogalmazni mire gondol és bevált paneleket ír csak inkább, ellenben megfordítom, aki mindig gyűlöletet ír, annak szerinted érdemes MÁST feltételezni mögötte? És nem is Lordboxi, ő általában normális, most megnéztem, de jár errefelé pár név, aki rasszista férfisoviniszta 9/10 kommentje ilyen, és te úgy teszel, mintha fel kéne őket menteni, hátha most nem azok épp.

    Még egyszer mondom, értelmesnek tűnsz, olvasd el a linket a dilemmáról, mert szerintem tök érdekes, hogy legtöbbször gyűlöletet író szélsőjobbos beállítottságúak kezdik emlegetni a szólásszabadságot.

    + továbbra is tartom, hogy ez az egész kultúrharc csak figyelemelterelés, nevetséges az amorális cégek minimumot épphogy meghaladó lépésein az első trailertől kezdve a bemutató utáni hónapokig háborogni.

  14. Nem tartom magam woke-nak, de már túlléptem ezen a “minek kell mrgváltoztatni karaktereket” dolgon. Mert ha az ember őszintén megnézi, akkor jogos.
    A nézőközönség egy nagy, de inkább nagyobb része nem topkülsejű csini csaj vagy bomba pasi, és bizony nem is fehér, és gyakran nem is hetero. Ezzel szemben emberemlékezet óta minden fő szerepet a filmekben ilyen karakterek jatszanak el, nagyin kevés kivétellel, ahol általában a sztori lényege is ppnt az volt, hogy valaki az előnytelen külseje miatt kerül drámai helyezetekbe.
    De akció-meg egyéb filmeknél a random fő suereplők sosem lehettek még álagos külsejűek sem.
    Szóval teljesen érthető ez a trend, hogy azt akarják sugallni, nem csak a tiptop emberek lehetnek fontos karalterek egy sztoriban.
    Nekem sem tetszik, ha egy jellegzeten megírt karaktert nagyon megvaltoztatnak emiatt, de rég nem nyavajgok miatta, nem nézem meg, maradok az eredetinél. eEnnyi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.