WOW, IMAX-ben!

A Blue Beetle dominálja majd az augusztust, biztos vagyok benne!

19 hozzászólás a “WOW, IMAX-ben!” bejegyzéshez

  1. Sokan már látatlanban lehúzzák illetve ment már a negatív marketing, hogy Flash után ennek is buktának kell lennie. Mi pozítivan állunk hozzá, megyünk moziba gyerekekkel és reménykedünk benne, hogy a DC összeszedi magát, ha már képregényekben és animációs filmekben erős szokott lenni. Finger crossed… xD

  2. Én magamat egy átlagos filmnézős arcnak gondolom.
    Láttam kb az összes képregény filmet Marvel és DC fronton is. Ez az első, ami annyira nem fog meg, annyira érdektelen számomra, hogy virágboltból sem fogom kölcsönözni valószínűleg.

  3. Nem negatív a marketing szerintem. Egyszerűen nem érdekes ez a film. Ahogy maga a karakter sem. Legalább 5x láttam az előzetes különböző filmek előtt, de semmi nem fogott meg benne.

    Lehet persze ismeretlenebb figurákat is bevezetni, ahogy tette a galaxis őrzői, hangya vagy a párduc, de ahhoz kellett egy csapat. Itt nem tudjuk ezt mihez kötni… újraindul az egész univerzum, nézőknek is érdektelen. Bukni is fog.

  4. Watchmen: Shang-chi-t se tudtad hova kotni, megis egy eleg jo marvel film lett, talan az egyik legerdekesebb az utobbi idokbol.

  5. “Shang-chi-t se tudtad hova kotni, megis egy eleg jo marvel film lett, talan az egyik legerdekesebb az utobbi idokbol.”

    Egyrészt. Másrészt a Kék Bogár az egyik legjobban kedvelt karakter a Tini Titánok csapatban, az sem lepne meg ha lenne a filmben rájuk utalás vagy cameo vagy Gunn pont a csapatot akarja felvezetni. Mondjuk ha utóbbi akkor fura lépés mert én nem Jaime-vel kezdeném a csapatépítést hanem mondjuk a Dick Graysonos Robinnal. Ráadásul ugye a Gunnverzumban jön a ‘The Brave and the Bold’ Batman és Robin film is Damian Wayne-el aki szintén Titán tag.

    Szerintem egyébként ha valami akkor ez egy igazi jó kis családi szórakozás lehet.

  6. A Shang-Chi egyáltalán nem volt jó film.

    Erre viszont, mondhat bárki bármit, moziban vagyok kíváncsi, szeretek a karaktert, és a film is jónak tűnik minden bemutató alapján.

  7. ibenny: rotten-en kritikusok körében, 92% – szavazók: 98%, míg imdb-n: 7.4.
    Szóval jó film, max neked nem tetszett. Gondolom inkább buktál a Thor 4-re, netalántán a Hangya új részére? lol.

  8. chaky: Mindkét említett film rettenetesen rossz volt, szintén. Az utóbbi években egyik Marvel-film sem tetszett.

  9. Bocs, korrigálnom is kell magam egyből: *..sem tetszett a Spider-Man filmeken kívül (de azok sem tökéletesek, azért).

  10. ibenny: arra szerettem volna ravilagitani, hogy van kulonbseg akozott, hogy valami rossz, vagy valami csak neked nem tetszik. Shang Chi jo volt, ezt a szamok is alatamasztjak, ez teny. Az hogy neked nem tetszett, azt elfogadom, de azt ird akkor. A masik ketto termeszetesen egy kalap sz*r volt (lasd, Ant man pl 46% rottenen)

  11. Tűkön ülve várom az első heti számokat, popcorn elő, igazi trainwrecknek ígérkezik :)

  12. Shang Chi első másfél óraja valóban nem volt rossz utána amikor megejelentek azok a sárkanyok meg démonlények vagy miaf@szom engem nagyon elveszitett. Viszont a Gyűrűk kreatív használata nagyon tetszett és remélem ezzel még fognak foglalkozni a jövőben mert elég OP fegyver.

  13. chaky: én meg egyszerűen arra szerettem volna rávilágítani, hogy számomra az összes jelzett egyformán rossz volt. Dehogy volt jó a Shang-Chi, ugyan már..arról, hogy a többségnek rossz az ízlése, nem tehetek, sima gyenge piacszerző próbálkozás volt. De kiveséztük ezt.

  14. ibenny: gondolom egy pillanatra sem fordul meg a fejedben, hogy esetleg neked van rossz izlesed, es nem annak a tobb tizezer szavazonak meg tobb szaz kritikusnak, lol. De legyen igazad, rossz a film. Az Alkonyat meg Szurke 50 arnyalata meg nagyon jo filmek. En meg helikopter vagyok.

  15. shape of water is magas pontszámon áll, mégis az emberiség ellen elkövetett bűncselekmény az a film:D jó mankó ezt a pontozósdi meg rotten %, de nem mindig mérvadó. Azóta pláne így érzem, mióta a kis hableány kapcsán írtak az alternatív súlyozásról..

    “Hogy pontosan hogyan működik az alternatív súlyozás, azt hétpecsétes titok fedi, nehogy a kreatív programozók ki tudják cselezni. Mindenesetre A kis hableányra jelen sorok írásáig kb. 42 000 szavazat érkezett, melyek több mint 39%-a 1-es, mégis 7,0-n áll a film, szóval elég komoly hatása van ennek az alternatív számolási módszernek. Az IMDb-nél egyelőre még nem kommentálták az esetet.”

  16. blady: de hát az mindig volt, viszont ne feledjük, hogy a 10/10 pontokat is ugyanúgy kevésbé számolják, mint a review bombingos 1/10-et.

  17. én a kis hableányos cikkekig nem is feltételeztem, hogy volt:D mondjuk én sosem a pobtszámokból indultam ki noneg nem is dobtam 10/10-et…talan csak egyetlen egyszer :)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.