Nézzünk filmet: The Kill Room

Befutott az  Uma Thurman, Samuel L. Jackson, Joe Manganiello film előzetese, ami nagyjából el is meséli a filmet. Egy bérgyilkosnak érkező kifizetéseket úgy mossák tisztára, hogy a munka mellé fest is valamit a csávó, és azt vásárolja fel a megbízó. A gond? Hogy művészként befut a gyilkos…

A trailer iszonyat szarul van vágva, a káromkodásoknál extrán, de ez a sztori engem érdekel valamiért.

6 hozzászólás a “Nézzünk filmet: The Kill Room” bejegyzéshez

  1. Mint a Woody Allen-fele Suti, nem suti, amikor a bankrablahoz berelnek egy uzlethelyiseget, hogy majd a pincebol atfurnak a trezorhoz, es kozben fedotevekenysegkent sutit arulnak a boltbol, es oriasi siker lesz :-)

  2. De szerettem azt a Sütis filmet! Azt hiszem, régen valami nyereményjátékon megnyertem VHS-en, még megvan a szülői házban :)

  3. Azt mondja, “Itt ez a galéria, amit egy fiatal hölgy vezet” – Uma Thurman 53 éves :-)) Mondjuk persze SLJ-hoz képest tényleg fiatal.

  4. Jacksonon ez a fake szakáll valami irgalmatlanul gagyi. Tipikus esete annak, hogy annyira jellegzetes, túlságosan ismert fizimiskája van egy színésznek, annyira foglalkoztatott, hogy nem tud a néző elvonatkoztatni a ténytől, hogy ez nem egy film karaktere, hanem Samuel L. Jackson egy röhejes műszakállal. Hasonló volt Woody Harrelson és a parókája a Venom 2-ben. Egyébként is, én imádom Jacksont, de azért ezek a futószalag alakításai enyhén szólva gyengék, kb. alig félgőzzel csinálja őket, lényegében inkább csak saját magát alakítja.

  5. Kíváncsivá tett a történet. Ez a fajta story ami jónak tűnik de megnézve elégé nulla. Remélem azért nem így lesz és lesz valami csavar vagy meglepetés benne mert az elmúlt években a trailer vágók szeretnek spoilerezni :(.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.