Kecsap: Equalizer 3, The World’s End, Invincible, Twilight Of The Dead, Poor Things, The Marvels, The Hunchback of Notre Dame, Talk to Me prequel, The Bride of Frankenstein, Final Destination 6

Denzel Washington azt mondja, hogy az Equalizer 3 a karakter útjának lezárása.

George A. Romero végső zombi filmje lesz a Twilight Of The Dead, és szerencsére meglett rá a pénz a Roundtable Entertainmenttől. Egy trópusi szigeten játszódik, ahol az emberiség utolsó túlélői több fajta zombival kell szembenézzenek.

Az itthon nemrég moziba került A24-es horror, a Talk to Me világa máris bővülhet, mert úgy néz ki, hogy a rendezői leforgatták az előzményfilmet is még a premier előtt. Vagyis előzmény rövidfilmet, ami az előző áldozatot mutatja be. És már egy rendes folytatásra is ötleteltek, ha zöld utat kapnak.

Új kép Willem Dafoe karakteréről a Poor Things-ben.

Simon Pegg szerint a The World’s End a legjobb a Cornetto trilógiából, mivel az a legkevésbé nézőbarát, és a legsötétebb. “my favorite of the Cornetto trilogy is The World’s End because it’s the least audience-friendly” – Pegg. Azt is mondta, hogy Edgar Wrighttal ötleteltek már valami új filmről, ami nem a Cornetto trilógiába illeszkedik.

Készen állnak a Final Destination 6 forgatására, csak a színészsztrájkon múlik majd minden.

A jelenlegi állás szerint  Maggie Gyllenhaal rendezi majd a The Bride of Frankenstein-t, amiben  Christian Bale is szerepel.

Bob Iger nem kedveli a Notre Dame-i toronyőr történetet, így lefújta az élőszereplős Disney filmet belőle. Egyes tippek szerint inkább az állhat mögötte, hogy public domain, és más is dolgozik egy saját verzión épp.

Robert Kirkman az élőszereplős Invincible (a sorozat animált) filmről: a sztrájk miatt áll minden, de az Universal érdekelt még mindig benne.

Ha a Dune 2 nem csúszik a sztrájk miatt, akkor a The Marvelnek nulla prémium vászon fog jutni, az IMAX és többit a sivatagi móka fogja dominálni. Tudom, “MCU úgy sem néz ki jól”, de azért a Marvels IMAX-nak megfelelő kamerákkal forgott.

Elhunyt Paul Reubens, akinek a legemlékezetesebb karaktere Pee-wee Herman.

Elhunyt Mark Margolis, aki főleg a Breaking Badből lehet ismerős manapság, de a Scarfaceben is szerepelt, de sok más filmben is feltűnt a karrierje során.

Videónak részlet a The Last Voyage of the Demeterből, az új Dracula filmből.

12 hozzászólás a “Kecsap: Equalizer 3, The World’s End, Invincible, Twilight Of The Dead, Poor Things, The Marvels, The Hunchback of Notre Dame, Talk to Me prequel, The Bride of Frankenstein, Final Destination 6” bejegyzéshez

  1. Ez a Twilight of the Dead hogy? Romero evek ota halott. Bar, ha van valaki, aki halala utan is filmet keszit, az csak o lehet.

  2. “Horror icon Romero had written a treatment for the movie before he passed in 2017 and regarded Twilight Of The Dead as the conclusion to his epic saga”

    avagy az ő ötletével zárják le a zombifilmjeit

  3. “ami nem a Cornetto trilógiába illeszkedik.”

    Hogyan illeszkedik a három film a trilógiában? Én a szereplőkön kívül sosem vettem észre semmit, ami összefogná őket.
    Amúgy meg a Shaun a legjobb, utána szorosan a hot fuzz, a world’s end pedig szimplán gyenge volt hozzájuk képest.

  4. Mammut:
    Ez is nézőpont kérdése. Nekem a Shaun se kölyökfejjel se most nem tetszett, míg a hot fuzzt imádtam. A world’s end szerintem is a legjobb.

  5. @human

    Talán az utolsó bekezdésbe befért volna:

    Angus Cloud, a rising actor best known for his role in the HBO drama as Fezco “Fez” O’Neill in “Euphoria,” has died, his family announced in a statement to CNN on Monday. He was 25. “

  6. 6: Ahogy human már említette, mindegyikben van Cornetto, továbbá mindegyik mufaj paródia/szatíra: 1 – horror comedy, 2 – action, 3 – sci-fi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.