James Gunn megint a pletykák ellen

Valaki twitteren azt állította, hogy James Gunn kivágta a Blue Beetleből Ben Affleck cameóját, erre Gunn: “még csak nem is hallottam róla, hogy benne lenne, mivel ilyen jelenet sosem létezett.”

human
írta
2023. 08. 22. 03:01
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “James Gunn megint a pletykák ellen” bejegyzéshez

  1. Ha csak fele annyi energiát ölne a dcu tényleges előrevitelébe, mint amennyit a twitteren tölt faszkodással, már rég előrébb lennénk.

  2. Szerintem meg jól csinálja hogy néha eloszlatja ezeket a gyökér pletykákat mert ha nem mond semmit akkor mindenki elhiszi ezeket a baromságokat. Egy centivel sem lenne előrébb ha ignorálná az ilyen hülyéket főleg most hogy amúgy is sztrájk van és ki tudja meddig tart.

  3. Kevin Feige se válaszolgat pletykákra tudtommal. Pedig, ha jól emlékszem még valami Tom Cruise Ironman dolog is volt, amit nyomtak egy időben stb. El se tudom képzelni ahogy minden jöttmentnek válaszolgat arról, hogy mi nem lesz a fantastic4ban

  4. 3. Mekare A Marvel-nél azért más a pletykálkodás kezelése, ők direkt még félre is vezetik a nézőket itt-ott hogy menjen a beszéd akkor is ha nincs film/nagyobb hypeot generáljanak. Gunn épp kiherélné a régi canon-t szóval neki nem annyira kedvez hogy a nép még mindig inkább arról témázgat nem arról amerre ő vinné a vonalat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.