Podcast! Midpoint #02: Before the summer ends

Eltelt egy hónap, és még a nyárnak is vége, szóval visszanézünk mit hozott most a blockbuster szezon. Nem volt túl erős? Mik a bevételek? Kínai bevételek nélkül csökkennek majd a budgetek is végre? És még sok más.

RSSSpotify.

human
írta
2023. 08. 26. 19:37
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Podcast! Midpoint #02: Before the summer ends” bejegyzéshez

  1. Több mint felét meghallgattam, aztán indulnom kellett dolgozni, de majd folytatom. Jól ejtettétek a fatigue-ot. :) És én is sajnálom Tom Cruise-t, ő az, aki tényleg megérdemli a mozipénzünket, kurva keményen dolgozik minden filmjéért, nagy szívás, hogy a Barbenheimer ellopta a show-t…

  2. #3

    Mindkét film köröket ver az MI n-edik részére, miért kéne sajnálni? Talán véget ér a korszak, hogy az újabb rókabőr is siker!

  3. VanillaSky, talán mert nem mindenki osztja azt a véleményt, amit a tiéd. Sőt, ha megnézed a kritikusi és a néző visszajelzéseket, vagy elolvasol több filmkritikát is, akkor beláthatod, hogy sokaknak azért lehet sajnálni az M:I 7-t, mert szerintük a legjobb nyári blockbuster az idén és nemhogy köröket ver a másik 2 film rá, hanem legalább olyan jó vagy jobb, mint ezek.
    Igen, van egy szubjektív véleményed mint mindenkinek, viszont nem kellene ahhoz igazitani a valóságot.

  4. Köszönöm hogy bemutatkoztatok, pont fordítva gondoltam hangjaitokat :)

    Egy Google podcast/Podbean/soundcloud integrációt megköszönnék, mert nálam a spotify nem jön szóba (tudom, boomer vagyok), az itteni lejátszó meg mobilról nem túl ideális/userbarát.

  5. @Fkanker
    Ne aggódj a Spotify miatt. Nekem a mai napig sem jelent meg a listába az új adás, Le kellett töltenem mp3-ban mint az állatoknak. Mondjuk a PlyerFM sem ismeri az új epizódot, pedig oda RSS-ből emeli be.

  6. fogalmam sincs miért nem gyártotta be az rss-be az enclosuret (nyaralni voltam nem sokkal a kikerüléstől szóval nem tudtam ránézni technikai dolgokra, de nem hittem, hogy valami elbaszódik…)

  7. “Le kellett töltenem mp3-ban mint az állatoknak.”

    jaj mi baj az mp3-mal?:D én úgy töltöttem le az előzőt is

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.