Kecsap: Scream 7, John Lennon, The Bride, Priscilla, Godzilla x Kong: The New Empire, Lord Of The Rings: The War Of The Rohirrim, Heat 2, Old Dads

Két pletyka is volt a Scream 7 kapcsán, az egyik, hogy Jenna Ortega nem fog ráérni, nem lesz benne, a másik nem sokkal ezután, hogy pont azért igyekeznek a sztrájk után rögtön forgatni, mert így talán benne lehet a színésznő. (Tippre hülyék lennének nélküle csinálni.)

Michael Mann cikk a Ferrarihoz vezető útról.

Michael Mann azt is mondja, hogy bár megcsinálná a Heat 2 filmet, de ha mégsem jön össze a halála előtt, azzal is meg tud békélni, hiszen a megjelent könyvben már elmondta amit akart a karakterekről.

A Dűne 2 csúszása miatt a  Godzilla x Kong: The New Empire március 15-ről átköltözött 2024 április 12-re. A rendező Adam Wingard és a szereplők Rebecca Hall, Brian Tyree Henry, Kaylee Hottle, Daniel Stevens.

A Bill Burr által rendezett Old Dads október vége felé érkezik a Netflixre.

Az animált Lord Of The Rings: The War Of The Rohirrim pedig április 12-ről ment 2024 december 13-ra.

A Barbie 1 hétre IMAX képernyőkre kerül szeptemberben odakinn, és egy új végefőcím jelenet lesz benne extrának.

Elvileg John Lennon életrajzi filmet terveznek, ami a beatles feloszlása után venné fel a fonalat.

A Christian Bale-es Bride of Frankenstein feldolgozás The Bride című film mögül kiszállt a Netflix.

Az Elvis feleségéről szóló Priscilla szereplői is felmentést kaptak a sztrájk alól, reklámozhatják a filmet, amiben egy Elvis dal sem lesz, mivel az örökösök nem örülnek túlzottan a műnek.

Videónak:

3 hozzászólás a “Kecsap: Scream 7, John Lennon, The Bride, Priscilla, Godzilla x Kong: The New Empire, Lord Of The Rings: The War Of The Rohirrim, Heat 2, Old Dads” bejegyzéshez

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.