The Marvels eddig, azaz felzárkóztatás a filmhez

Mivel rájöttek, hogy a többség baromira nem fogja megnézni a sorozatokat a filmhez, így jött egy “összefoglaló” trailer, amiben átveszik mi volt eddig.

Másrészt a héten jött a pletyka Cryptic4KQual-tól (aki már többször jót szivárogtatott), hogy a film elvileg 93 perces. Ez ha igaz, akkor szvsz nem jelent jót. Mármint nyilván vannak jó 90 perces filmek, de amikor blockbustereknél vágják le őket ennyire, az általában rossz előjel szokott lenni.

human
írta
2023. 09. 01. 01:48
megjelenés
18
hozzászolás


18 hozzászólás a “The Marvels eddig, azaz felzárkóztatás a filmhez” bejegyzéshez

  1. Nem értem miért ne lehetne jó 90 percesen (mondjuk ez biztos nem lesz az, hanem úgy általában a 90 perces filmek védelme ez), nem kell minden filmek 2 óra fölé lőni és telelökni értelmetlen részekkel, unalmas ez már.

  2. Lehet jó egy 90 perces film, azt viszont meg kell írni. Mivel ez egy sorozat 33. része, esélytelen…

  3. Amúgy én attól függetlenül, hogy nem várok semmit a filmtől, én moziban nézem. Szerettem az első részt. Jó kis poénkodás ment Fury és a kapitány között.

  4. Mondjuk úgy elég nehéz lekövetni a sztorit hogy a dübörgő basszus elnyomja a szereplők suttogását. Köszi hangmérnök úr.

  5. Egyetértek a sorozatokkal kapcsolatban, jó ötlet volt ez a videó!

    Mivel ez valószínűleg tényleg semmi komolyról nem fog szólni, csak egy laza poénkodás az egész, talán még jól is elsülhet a 90 perc.
    Kicsit még szimpatikus is, “ebben ennyi van gyerekek, ha húzzuk csak rosszabb lesz”.

    5. Boldrik szerintem nálad van a gond, lehet érteni a szöveget.

  6. Nem kell. annyira nem kell már a sok rémes szuperhősös mocsok mert már tényleg bele fáradt a nép.Nem minden hanem a nézhetetlen szuperhős filmekbe.

  7. Nem úgy szól a fáma,hogy azért szokták ilyen rövidségűre megvágni a filmeket, hogy többször tudják műsorra tűzni egy-egy nap, ìgy generálva esetleg magasabb bevételt maguknak? Mintha anno a Venom esetében is vmi hasonló lett volna a terv.

  8. debali: de, amikor egy általában 2 órás franchise egy részét levágják 90 percre az ezért gyanús és utal a minőségre. Ahogy mondod, a Venom 2 és a Morbius pont jó példa

  9. Ahogy nézem, ez után a film után hónapokig nem lesz semmi MCU tartalom, amihez feltétlenül szükséges lenne ezt látni >>> ergo pont jó lesz Disney+-on megnézni. :D

  10. Dolgoztunk egy nagy filmen. Egy folytatas, ami csunyan megbukott. Amikor mar 99% kesz volt a film jott egy studio utasitas, hogy meg kell vagni, hogy rovidebb legyen. Meg ugy is, hogy pl a vegso nagy csata lett joval rovidebb.

    Megtudtam ez egy studio fogas: minel tobb vetites megy egy nap, annal tobben nezik meg a filmet. Gondolom a “mi kezdodik mostanaban?” reteget celozzak ezzel be

  11. Most láttam megint az új trailert moziban ehhez a filmhez és engem ez még mindig érdekel(t), de az a 93 perc az nagyon félelmetes… Lehet jó 90 perces sztorikat csinálni, nem kell mindennek két és fél órás böszmeségnek lennie, de valahogy nemhezen tudom elképzelni, hogy egy ilyen kategórájú filmnél annyi elég lenne.
    Ritka szarnak tartom a Hangya 3-at és Thor 4-et is, de mindkettő rövidnek érződött, vagy azért érződtek rövidnek, mert baromi kidolgozatlanok voltak.

  12. 2. Azon kívül hogy a posztban konkrétan le van írva, hogy lehet jó egy 90 perces film, a Blockbuster-ek nem “minden film”, azoktól elvárná az ember, hogy legyen hossza+tartalma ha már hónapokon keresztül szénné hypeolják, ha egy ilyen filmet vágnak szanaszét és jópénzért odahánynak belőle 90 percet amiben valószínűleg nem nagyobb az élvezeti faktor mint ha ugyan azt 120 percen át nézné az ember azért anyázni kéne nem kiállni mellette.
    Mellesleg itt már arra tudok csak tippelni azon túl hogy nem igen van mit mutatniuk ami ne okozna még nagyobb közutálatot, hogy rá lehet fogni hogy “jajj nézzed már meg, csak másfél óra, annyi belefér” hátha az behoz pár potyanézőt erre a szemétre.

  13. Most a szuperhős blockbuster lehet kivétel de úgy egyébként a filmben és a színházban is vissza kellene térni az 1.5 órás darabokhoz.
    Szükségtelen 2.5-3 órán keresztük nyújtani a taknyot, amikor sokszor az az ember érzése hogy csak azért hosszú az alkotás, hogy legyen mivel a jegy árát megindokolni, közben a sztori tele van lényegtelen mellékszálakkal. Vagy azért hogy a “tehetséges” rendező tudja megcsillogtatni a zsenijét…
    Hát kösz, bőven elég a 1.5 óra a legtöbb esetben.

  14. Nincs baj ezekkel, csak inkább gyerekeknek, fiataloknak jók a szuperhős filmek. Felnőtt embernek ez nem sokat tesz hozzá a gonodlkodásához, ahhoz túl bugyuta, blend cucc a legtöbb (nem mind – Spiderverse, Dark Knight, Iron Man stb.), de legalább is annyira alapvető értékeket boncolgatnak, olyan felszínesen, hogy ahhoz egy fejlődőfélben levő ember kell, hogy igazán étékelni, magábaszívni tudja. Felnőtteknek szerintem könnyed kikapcsnak meg lehet válogatni tengernyi másból. Persze nem megmondani akarom, ki-mit szeressen, azonban én így látom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.