Kecsap: Oppenheimer, Napoleon, Universe’s Most Wanted, Sister Death, The Exorcist: Believer, Megalopolis, Crime 101, The Passion of the Christ: Resurrection, Road House

A [REC] egyik rendezője jön a Sister Death-tel a Netflixre, ami a Veronica előzményfilmje. Egy fiatal pályakezdő egy ex-szektából lett lányiskolában kezd tanítani.

A Don Winslow regényből készülő Crime 101 iránt jó sok pénzzel érdeklődik az Amazon és a Netflix is, mivel bár nem írtak alá a sztrájk előtt, de Chris Hemsworth & Pedro Pascal duója fog valószínűleg szerepelni benne.

A Mel Gibson által rendezett The Passion of the Christ: Resurrection jövő januárban forog majd.

Nolan visszavágta az Oppenheimer forgatási napjait, csak hogy maradjon a budget és többet költhessenek Los Alamos felépítésére.

Ridley Scott már megint kotlott egy rendezői változaton, mivel a Napoleonból létezik egy 4 és fél órás változat, amiben többet szerepel Joséphine karaktere. (A moziban 2 és fél órás változat lesz.)

A Dave Bautistás Universe’s Most Wanted film lefújva.

Jake Gyllenhaal szívesen dolgozna egy Maggie Gyllenhaal által rendezett filmben, mert úgy érzi a testvére többet hozna ki belőle érzelmileg a szerepben.

Ha már Jake Gyllenhaal, a vele készült Road House (Országúti diszkó remake) hivatalosan is R besorolást kapott.

Taylor Swift miatt a The Exorcist: Believer egy héttel előbb érkezik odakinn, 13-áról átment október 6-ára.

A Coppola által készített Megalopolis is felmentést kapott a sztrájk alól, de nem tudni pontosan miért kérték, mivel elvileg már vége a forgatásnak és a bemutató csak jövőre lesz.

Elhunyt Medvigy Gábor (Kárhozat, Sátántangó, Werckmeister harmóniák) operatőr.

Videónak Velence és Poirot:

11 hozzászólás a “Kecsap: Oppenheimer, Napoleon, Universe’s Most Wanted, Sister Death, The Exorcist: Believer, Megalopolis, Crime 101, The Passion of the Christ: Resurrection, Road House” bejegyzéshez

 1. Mel Gibson kezdje inkább a Lethal Weapon 5-öt.. Bad Boys, Beverly Hills Cop.. Minden forog, kivéve a kurva Halálos fegyver..😒 Gyanús, hogy semmi nem lesz belőle..

 2. Paco Plaza nem csak a [REC] 1-3nál rendezett, de a Veronica-t ő írta és rendezte is, fel is vettem watchlistre a Sister Death-t.

 3. Nem bizonyos filmek kapnak felmentést alóla, hanem azok amelyek elfogadják a követeléseiket bérezés, munkaelosztás, AI és egyéb kérdésekben – tehát a független produkciók, illetve egy-két olyan nem Amerikában forgó film, sorozat amelyek produkciós cége belement (így forog az Apple egyetlen sorozataként a Teherán új évada is, míg a többi áll).

  Éppen azért is különös, hogy Coppoláék bár független pénzből forogtak, de már csak a promóció során kellene betartani feltételeket, az meg tényleg nem idén van. Ha tényleg ennyire elhúzódik szerintük a sztrájk hogy szükségük volt erre, az rossz jel.

 4. Kopasz: ne gyárts elméleteket, ahogy Aratnok is írja, aki vállalja amit követel a szakszervezet az felmentést kap. Kis stúdiók is, független filmek (mint a Megalopolis) meg aztán főleg.

  érdekes lesz melyik stúdiónak lesz elege a közös tárgyalásból, és megy külön utakon a SAGhoz

 5. k1ssd: A Halálos Fegyver 5. részét inkább ne erőltessük, Danny Glover 77 éves! A 4. rész teljesen jól lezárta a szériát.

 6. A negyedik rész azzal a közös kórházi fotózással a végén a legjobb befejező snitt a több részes filmek sorában. Bárhogy is folytatnák az nem lenne jó…

 7. Nem kell 5. Halásos Fegyver. A 4. tökéletes film és befejezés volt. Annál jobb lezárása filmsorozatnak nem volt. Talán csak a Rambo 4. Ott is kár volt erőltetni az 5. filmet.

 8. Ez a John Wick sorozat, ami jon ugye jon nemsokara… Erdekes a trailer Peacock verziojaban (ami ugye az USA) Mel Gibson szinte rejtegetve van. A nemzetkozi verzio, ami Amazon, ott meg gyakorlatilag vele van eladva. Ez eleg beszedes. Nem lesz itt Halalos Fegyver 5.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.