A No One Will Save You fosatós előzetese

Úgy tűnik az előzetes leírás, miszerint Kaitlyn Dever egy kreatív nőt alakít, akit kitaszít a közössége, és egyedüllétében békét talál szülőotthonában, amíg egyik este behatolók nem törnek rá – na ez nagyon nem volt teljes. Egy űrlény inváziót kell kibekkeljen a nő, miközben szembenéz a múltjával is.

A poszter alatt iszonyat hangulatos előzetes, legalábbis amikor elmegy a lány a városba… A Hulu-ra jön majd szeptember végfelé, azaz streaming premier.

13 hozzászólás a “A No One Will Save You fosatós előzetese” bejegyzéshez

  1. Sokszor pont az ilyen 1-2 szereplős, zárt vagy kevés helyszínen játszódó paráztató filmekből hozzák ki az alkotók kreatívan a legtöbbet, máskor meg nem.
    Szomorú, hogy a 20th Fox-ból a Disney házi streaming tartalomgyártója lett :((((

  2. Ez tényleg elég ütős előzetes lett, a végén mondjuk kicsit sokat mutat, de előre raktam a listámon. Csak a film is legyen jó, mert a Nope is elég jónak nézett ki, aztán olyan felemás lett.

  3. A jelenet, amit itt egy egesz filmre huznak ki egyik nagy gyerekkori traumam a Harmadik Típusu Talalkozasokbol.

  4. A vége snitt nekem sem tetszett, de amúgy nagyon várós! Alig, szinte nulla az inváziós, ufós film manapság

  5. Megnéztem… SPOILERESEN csak annyit, hogy a hangulat az marhajó végig. Para jelenetek, EGYETLEN egy rövidre szabott féldialógus van az egész filmben, inkább a bezártságra és az abból eredő pánikrohamokra hajaz. A főszereplő szerethető, Huluhoz képest tök jól is néz ki az egész. Az egyetlen baj, hogy a vége totál el van cseszve, megint valami szabadon interpretálható művészkedős rendezői lófing lett belőle, ami nagyon gyakori a streaming filmeknél és őszintén baromira zavaró.
    Utánaolvastam a rendező kommentárjának ezzel kapcsolatban, és hát sajnos abból se derül ki semmi, hogy mi és miért történt. Amire meg elsőre gondolnál, hogy az élienek befogadják a csajt mert kitaszitott és neki ez a világ sokkal kedvesebb és faszább mint az, amelyik elől elzárta magát… Hát nem tudom. Igazából az élieneknek ez a csaj egy kicseszettt Ellen Ripley, egy tömeggyilkos. Kit érdekelnek a traumái? Gyilokra vele!
    A csaj meg mit táncolgat meg vigyorog? Hol happy end ez? Az emberiségnek meszeltek, a megszokott életnek annyi, mert nem valószínű hogy az idegen testrabló paraziták csak át szeretnék venni a remek 8 óra munka 8 óra pihenés földi életmódot… ilyenkor nincs pánikroham meg szorongás?
    Tehát kurvajó és kurvaszar is egyben sajnos…

  6. SPOILER
    Tegnap este láttam. A Nope-nál fényévekkel jobb film, igazi ufóinváziós horror, de a végét elcseszték, ahogy yosha mondja. :(

  7. Örülök, hogy többekben felmerült a “Nope” a film kapcsán.
    Ugyanolyan ígéretes, és végső soron ugyanolyan csalódás.
    Nézi-nézi az ember, azt gondolja magában “végre, pont ilyen filmet szerettem volna látni”. De a film készítői itt is gondoskodtak arról, hogy igazából ne történjen semmi. Semmi értelmes.
    SPOILER
    A csaj kiskorában fejbe csűri a barátnőjét egy kővel, aki meghal.
    A film valójában azt mutatja be, hogy a lány hogyan küzd lelkiismeret furdalással és végül feloldozza magát.
    Nem történik semmi. Az ufók itt is k*ott metaforák.
    ÁÁÁááááhhh….. bénaság.
    SPOILER vége

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.