A héten Aquaman 2 előzetes

Itt van a csütörtökre várható trailer teasere. Igen, ezzel túl leszünk a DCEU halálátusáján. Kíváncsi leszek, hogy a bevételben 1 milliárd fölé ért első rész után ez mit hoz…

Na de a videó.

14 hozzászólás a “A héten Aquaman 2 előzetes” bejegyzéshez

  1. Továbbra is fura, h csak kb 3 hónappal a premier előtt jött az első mozgóképes
    anyag egy ekkora blockbusterhez..

  2. debali: “ekkora” ? mekkora? XD
    Egy tucatnyi, felejthető szuper hős film folytatásáról beszélünk

  3. értem hogy minden rendezőnek megvan a maga “szerelemgyereke” vagy szíve csücske, de Wannak is ideje már visszatérnie ahhoz, amihez igazán ért [a horrorhoz]. Nincs különösebben bajom ezekkel az aquaman filmekkel, de tökéletesen eléldegélek nélkülük:D

  4. Dave: Az első Aquaman igazi blockbuster volt, a legtöbbet hozó DC(EU) film volt. Szóval igen, joggal várható, hogy ez is robbantson, bár a sok nyüglődés után valószínűleg hasalni fog.

  5. Várjuk ki a végét. Lehet ez is majd csak jövőre lesz bemutatva. Utolsó pillanatban ütemezik majd át.

  6. A budget elvileg 205 millióról indult. Azóta volt már sok sztrájk, utóforgatás és tologatás, nem is beszêlve a marketing költségekről, szóval reálisan nézve ennek minimum 6-700 milliót kellene hoznia csak hogy nullán legyenek.

  7. Szerintem semmi különös nincs abban, hogy negyedévvel a bemutató előtt még nem dübörög a promó kampány. Komolyan gondolja azt bárki, hogy 3 hónappal bemutató előtt már tolni kell a trailereket, nyomi kell a promókat, hogy onnantól fogva folyamatos legyen és ne unjanak bele az emberek? :D

    Igen, nagy blockbuster, 200 millió fölötti büdzsével és még mindig ez a DCEU legtöbbet kaszáló filmje, és mégis képes valaki kétségbe vonni, hogy mekkora blockbuster kategória? :D Az, hogy mekkora potenciál van benne a mozikasszáknál a blockbuster mivoltán változtat (lásd legutóbbi Transformers film a 430 milliós összebevételével vagy az Indiana Jones 5-öt…).

    Azt sem értem, hogy Wan-nak miért kellene visszatérnie a horrorokhoz, ha láthatóak az ilyen filmek készítését is élvezi és jól is csinálja. Ez olyan, mintha Peter Jackson-nak üzenné valaki, hogy ideje visszatérnie a horrorhoz, hiszen ő is abban utazott korábban. Ha mi hétköznapi emberként nem akarunk egysikúak lenni, akkor filmrendezőkre miért akarjuk ezt ráerőltetni?

  8. A kampány annyira nem is düböröghet elvégre sztrájk van. Kiadnak pár előre legyártott előzetest és ennyi. Igazából nem is baj mert az Amber Heard botrány szerintem már lecsengett. A Depp vs Heard dolog amúgyis leginkább a nőket (inkább kislányoknak mondanám őket) érdekelte akik elvakult Depp fanok. Azért ez nem olyan durva eset mint az Ezra Miller botrány volt. Mondjuk azt kétlem, hogy ez is 1 milliárdot fog hozni. Annyit el tudok képzelni, hogy nullára kihozza magát de semmi többet mert James Wan filmjei azért általában jól szoktak hozni. Az nem rémlik, hogy keleten be fogják-e mutatni de Kínában és Amerikában is 300 körül hozott az 1. rész.

  9. Én imádtam az első részt, szerintem nagyon jóra sikeredett. Számomra nagyon fun volt. Látványos, izgalmas, kalandos – belenyomtak egy kis társadalomkritikát is. Külön tetszett a “vágatlan-jelenet”. Technikailag is topon volt a film. Nem véletlenül tejelt egy milliárd felett. Megérdemelné a folytatás is, hogy jól szerepeljen a mozipénztáraknál. Ebből a 30 másodpercből is az első film jellege köszön vissza. Ettől függetlenül félek ha nem is fog bukni, kimondottan nem lesz sikeres: ott az Amber-átok és az, hogy ez egy tök halott univerzum utolsó filmje, ráadásul a DC utóbbi 3 filmje mind brutálisat bukott.
    Én azért ott leszek a moziban.

  10. Az 00:04 másodpercben vajon direkt rakták úgy bele a “SEE” feliratot, hogy mindjárt a sorira asszociáljon az ember?

  11. Bár semennyire nem érdekel, meglepődnék ha anyagilag hasalna.
    (Ugye az előzőnél sem mondta volna meg senki, hogy milliárd fölé megy, szóval itt még bármi is lehet)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.