Aquaman and the Lost Kingdom-előzetes

Annyira várom, hogy már ki is ment a fejemből a pár nappal ezelőtti teaser, amiben mára ígérték a teljes előzetest. Na de befutott.

Aquaman nem akart király lenni, és a jó öreg Fast & Furious receptet követve mégis az első rész gonoszával kell összefogjon, mert valaki globális olvadást akar csinálni, ezzel Atlantiszt is elpusztítva. Vagy valami ilyesmit mutat a trailer:

human
írta
2023. 09. 14. 18:36
megjelenés
27
hozzászolás


27 hozzászólás a “Aquaman and the Lost Kingdom-előzetes” bejegyzéshez

  1. Szokásos DC poszt alatti nyavajgás? Igen, videojáték a kinézet. Mivel a film nagy része a víz alatt játszódik, valószínűleg nen is lehetne nagyon máshogy megoldani, csak számítógépes trükkökkel.

    Az Orm – Aquaman összefogást pedig már az első rész végén belebegtették, semmi köze a Fast & Furioushoz.

  2. Baromi jól néz ki, simán hozni fogja az első rész színvonalát, így egy szórakoztató, látványos blockbustert kapunk majd. Alap, hogy mozi lesz.

  3. Ennyi alapján nekem sincs bajom vele. A látvány pöpec, akció van dögivel. Ha legalább azt a szórakozást nyújta mint az 1. rész akkor már csodálkozni fogok. Bár James Wan ritkán okozott nekem csalódást. A tipikus képregényes dolgokat meg eléggé unfair ennek a filmnek felróni ha minden másik is megcsinálja.

    Heard 2 másodperces jelenetén azért felsírtam kicsit. Épp az ajtót próbálja berúgni valami vízi járművön. Kicsit se irónikus. :D Szerintem ez a film nem fog szívni miatta mert egyelőre nem igen látni még rinyálókat a neten miatta. Millernél eléggé folyamatos volt a dolog. Itt a tárgyalás óta nem nagyon történt már semmi. Talán van esélye a filmnek megfelelő számokat produkálni, már ha jó lesz persze.

  4. Milyen feltűnő már hogy Ambert ennyire kerülik. Mindenkit mutogatnak csak őt nem holott még gyerekük is van. :D Szánalmas ez a cancel culture.

  5. Akos:
    Így van ez rendjén. Sőt ha már Johnny Depp-el kegyetlenebbek voltak, akkor teljesen ki is kellett volna őt vágni a teljes filmből.

  6. Black Trident lol ugyanolyan szombat reggeli matiné lesz mint az első. Alig várom!
    Kíváncsi vagyok Amber 5 vagy 6 percet lesz e benne.

  7. Kakarotto
    Van az, amikor már túl soknak érződik :) Egyébként nekem többnyire a szárazföldi jeleneteknél jön le a háttér a vászonról.

    Akos
    Érdekes hozzáállás az erőszakos emberek képernyő idejének csökkentését a cancel culture-ral összhangba állítani :) A részletekbe inkább nem megyek bele, mert félek Human ha flame irányba halad a beszélgetés, hamar rövidre zárja itt a kommentszekcióban az értekezést :D

  8. Megint egy szuperhuman kontra normál ember tech-el csata. Nagyon eredeti. Már az első részben is gáz volt a kiegyenlített csata, most még inkább az lesz. A gonosz motivációja megint nagyon mély, bosszú apuciért, aki maga is elég sokat tett a haláláért. Nincs ezekben már semmi kreativitás? Nagyon remélem, hogy ez bukik a Blue beetle és a Flash után

  9. Már az elsőben is Amber volt nekem igazán emlékezetes és Nicole. Pont nem érdekel ez kolbi fesztivál. Már tök rég nem láttam DC filmet nemhogy moziban de még az alapítványosan se. Joker 2 az egyetlen ami még érdekel, mert amúgy szeretem a musicaleket + a cast.

    Valahogy nem lep meg, hogy sok embernek itt fingja sincs a bántalmazásos dinamikákról stb és ignorálják 300 szakértő véleményét, a UK tárgyalás eredményét bíróktól és közben elfogadják random utcáról összeszedett emberek döntését akik azt az egy papírt amit kaptak se tudták rendesen kitölteni a tárgyaláson, ami amúgy 1 mondatról szólt volna (de amúgy meg globális megalázásról amivel sokan tovább segítették a bántalmazást) mert ugye nyilvánvalóan iszonyat hihetetlen, hogy egy agyonkábszerezett iszákos szardarab aki tönkretette a saját karrierjét és már akkor letartóztatták egy biztonsági őr megtámadásáért mikor amber volt vagy 3 éves, erőszakos legyen ááá
    a mutual abuse meg egyszerűen nem létezik.

    De megígérem erről már nem írok többet ide.

  10. @Mekare nem tudom eldönteni melyik tény ássa alá jobban a hozzászólásod, hogy ignorálsz mindent ami Amber ellen szól vagy higy ő volt az egyik legemlékezetesebb az elsőben…

  11. Tőlem jöhet. Szerintem ez egy jó fantasy lesz; és csak el kell felejteni, hogy ez egy halott univerzum és csak azzal kell foglalkozni, hogy jól szórakozzunk a filmem. Nekem tetszet a Flash csak a trailere el lőtte minden puskaporát így ezeket a trailereket már messziről kerülöm.

  12. Miért ennyire túlzsúfolt? lezsibbadt a szemem a végére.. Az egyik fele biztosan nagyon jó lesz és lesznek benne magyon jó jelenetek, csak Wan miatt nézős, de mint sok más rendezőnél, amikor a szívének kedves (hasonszőrű) művet pakol az asztalra, mindig eszembejur Rose odaszúrása a Titanicból: “Hallott már doktor Freudról, Mr. Ismay? A férfiak méretmániájáról alkotott nézetei bizonyára érdekelnék..”

  13. Jól néz ki, látványos-hangulatos trailer, simán felkeltette az érdeklődésemet – mondom úgy, hogy ha van valaki, akit tökéletesen hidegen hagynak ezek a filmek, akkor az én vagyok.

    Amúgy továbbra sem értem ezt a kényszerű, tizennyolc filmen átívelő, hatféle cselekményszálat és öt főkaraktert mozgató univerzumépítéses hülyeséget. Hogy miért kellene ehhez ragaszkodni, és hogy James Gunn érkezése után miért ne mehetne tovább pl. ez a széria. Sosem lesz már olyan érdekes és sosem fog annyira olajozottan menni ez az univerzumosdi, mint a Marvel első etapjainál. Viszont tök simán el tudnak ketyegni ezek a filmsorozatok a maguk medrében, ahogy az új Batman és az új Joker sem kötődik kb. semmihez, és ehhez a két Aquaman filmhez sem kellene semmilyen mellékág. Engem aztán rohadtuk nem motivál, hogy akkor megjelenjen jobbról Superman, balról Wonder Woman.

  14. A filmet a sztrájk mentheti meg, hogy addigra ki lesznek az emberek éhezve valami látványpornóra.

  15. Amber Heard egy vicc volt az első filmben is, kb. csak domborítani küldték a képernyőre oda szóval a hiánya igazán nem fog érződni itt.

    Mindezt mondom úgy, hogy az egész tárgyalásos/bántalmazós csörte hidegen hagy.

  16. nem birtam mar a trailert se vegignezni. Pedig azert az ritka. Nekem az első is nezhetetlen ragogumi film volt, ennek szerintem mar itthon se adok eselyt. Nem irigylem James Gunnt, innen nehez lesz talpra allni.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.