Taika Waititi rossz híre

A TIFF Tribute díjon kotyogta el a mester a Shawn Levy nevéhez fűződő Star Wars film kapcsán.

Unlike me, let’s hope he can finish his Star Wars movie

Waititi

Minden arra mutat, hogy Taika Waititi Star Wars filmjéből nem lesz semmi. Már ha valaki nagyon várta még mindig esetleg.

human
írta
2023. 09. 16. 03:35
megjelenés
16
hozzászolás


16 hozzászólás a “Taika Waititi rossz híre” bejegyzéshez

  1. Kár érte. Talán benne volt a legnagyobb reményem, hogy valami izgalmas, és eredeti dolgot művel a franchise-on belül. Akkor az erő legyen vele.

  2. Shawn Levy egy tehetségtelen filmes. Egyetlen figyelemre méltó rendezés nincs a számláján. Nem is értem miért kapnak esélyt ilyen teljesen átlagos rendezők egy ekkora nevű mozgóképes sorozat egyik folytatásához.

  3. Szerimtem Waititinek irritáló a humora, főleg ha túltolja.A Thor 3 remek vérfrissítés volt, még viszonylag jó aranyokkal, de a 4. rész az MCU legrosszabb filmje. A hétköznapi vámpírok is csak olyan oké, semmi áll leesés. Sok filmben alapból egy kretént alakít a faszi, én egyre kevésbé bírom. Nekem ez jó hír, remélem a Thor közelébe sem engedik tobbet.

  4. Nem igazán értem a körülötte kialakult utálatot, de úgy látszik az internet népe csak a szélsőséget ismeri. Nem tudom hogy a Thor 4 mivel volt rosszabb, mint az átlag színtelen-szagtalan, abszolút felejthető MCU filmek döntő többsége. Semmivel.

    A 21. század egyik legjobb vígjátékát szállította a What We Do in the Shadows-zal, de az összes filmje kiemelkedő. Egy tehetséges író-rendező.

    Persze megértem, hogy nem mindenkinek jön be a stílusa, de azért túlzásokba nem kell esni.

    A hír kapcsán meg csak értetlenkedni tudok. Miért jelentenek már be egyáltalán bármit is? Legközelebb a helyükben csak akkor tenném ha már az audiokommentárt írják a DVD-re.
    Ezzel az óvatoskodással csak azt érik el, hogy az emberek egy projekt kapcsán se tudjanak egy kicsit se lelkesedni, mert jól tudják hogy 5% esély sincs arra hogy megvalósuljon.

  5. Thor 4et otthon néztem de már a kényelmes ágyam is egy idő után kényelmetlenné vált amíg néztem ezt a szart. A 3 még egész korrekt volt de a 4 nemes egyszerűséggel kib@szott nagy kreténség és debilség volt. Jojo Rabbitet láttam még tőle az viszont jó volt.

  6. “A hétköznapi vámpírok is csak olyan oké”. Tudom én, hogy ízlések és pofonok, de legalább tedd oda, hogy “szerintem”, mert amúgy az egy frenetikusan jó film (és sorozat)!

  7. 6. Mert a kis rendezőket sokkal egyszerűbb irányítani mint azokat akik tettek le valamit az asztalra (így vagy úgy) és ki merik nyitni a szájukat.

    Személy szerint örülök hogy Taika nem nyúl Star Wars-hoz, de a báb-rendező sem feltétlen lesz sokkal jobb irány, már ha egyáltalán abból lesz valami, mostanában a Disney kissé leesett a lóról, remélhetőleg hosszútávon.

  8. én ezt baromira sajnálom, mert Taika tehetséges rendező, és attól még, hogy a Thor 4 nem a legjobb marvel filmje, azért ott van Jojo nyuszi zseniális fanyar humorral, a Vademberek is zseniális, de szerintem a Thor 3 is kimagaslóan jó lett.
    nem értem miért ekézik ennyien pedig ért a rendezéshez/íráshoz.

  9. A Jojó tényleg jó volt, ezt el is felejtettem, pedig ott egy nagyon kényes témához nyúlt humorral és pengeélen táncolt vele, de remekül megoldotta. Szóval nem tehetségtelen a faszi ezt elismerem, de szerintem inkább irritáló, mint nem. Ha pedig szabad kezet kap és kiengedheti magából a debilséget, akkor fusson mindenki.
    Egyébként a Thor 4 kapcsán mondta, miután kapta az ívet a film minősége miatt, hogy ez egy képregénykarakter, akinek vannak gyerekesebb, viccesebb kalandjai is, ami igaz, de pont egy olyan sztorit dogozott fel a filmben, ami nem az. Egy kiváló, remek alapanyagból csinált egy infantilis, 5 éveseknek szóló szart. A képregény ismeretében ez még szomorúbb.

  10. Én kedvelem a csávót, A Thor 3 pedig remek példa volt arra, miért működhetett volna egy viccesebb SW kaland írójaként, DE én is úgy gondolom hogy ez inkább jó hír. Főleg azért, mert véleményem szerint semmi szükség vicces SW kalandokra. Ez a vonal sosem működött, az SW legyen drámai, mindig akkor ütött igazán.

    Shawn Levy kapcsán viszont nem értem az utálatot, tény hogy nem kiemelkedő, de biztos vagyok benne hogy az eddigi Disney SW átlagát minden probléma nélkül felül teljesíti majd.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.