9 hozzászólás a “A The Hunger Games: The Ballad of Songbirds & Snakes teljes előzetese” bejegyzéshez

  1. bármennyire is riasztó, még mindig érdekel..kész vicc, dehát szeretem,ha fáj.:D Taszít a cast is, de valahogy eddig ez az első olyan előzetes, amire azt mondtam, hogy naahhh végre, pislákol egy kis fény a sötétségben?, nem azt, hogy mi ez a műanyag f.s. A végeredmény persze még lehet az, meg elsőre kiszámíthatónak tűnik, hova fog kifutni a sztori, de majd egy esős szürke vasárnap délután kiderül, jól tippeltem-e.

  2. Snow felemelkedése lesz, plusz miképpen válik a játék véres harccá, aminek következtében az egyik kerület eltűnik.

  3. A Hunger Games szériában van számomra valami tévés béna érzet egy kis nyolcvanas évek szocialista hangulattal nyakon öntve, ami miatt az első részen kívül nem is tudtam többre rávenni magam.

  4. 1:10-kor, 1:17-kor, 1.33-kor, 1:50-kor állítsátok meg a képet. Ez az a fajta színvilág, amit lángszóróval írtanék ki a filmtörténelemből, ha tehetném! Tudom, gyakran rugózok ezen, annyira irritál. Nem, a szürkület, a sötétség, az este nem kék, a fekete, a szürke szintén nem kék! A világból ki lehet űzni ezzel a gusztustalan kékes színvilággal. Már kezdtem kifejezetten lenézni azokat a rendezőket, akik ezzel az agyonhasznált mára sablonos szűrőt használják. Olyan, mint a 2000-es évek elején az autotune a popslágerekben.

  5. Endymion: Az a baj, hogy a film egy vizuális műfaj, ahol a valódi éjszakai sötétségből a néző nem látna kb semmit, ezért kell ezzel a teliholdszerű kékes világítással csalni.

  6. Edge, valahogy a 2000es évekig a több mint 100 éves filmtörténet során sikerült ezt megoldaniuk a filmkészítőknek. :)
    Ráadásul nem csak az esti és sötét jeleneteknél viszik túlzásba ezt a kékes színvilágot, hanem a nappaliaknál is, ezért írtam több időpontot is a trailerből, nappali felvétel is van köztük.
    Illetve nem baj, hogy a film vizuális műfaj. Ránézésre meg lehet mondani, hogy melyik filmet csinálta Michael Bay vagy Wes Anderson. Én jobban szeretem a tűéles és élethű képeket, színeket, mint a szaturált és túlfilterezetteket.

  7. Nekem elég könyvhűnek tűnik eddig, amiben a történet szerintem nem sikerült rosszul, talán jobb is mint az eredeti hunger games művek.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.