Az Argylle rendes előzetese

“From the twisted mind of Matthew Vaughn”, kezdi az előzetes, lehet megvan az új visionary duma. Nem is ez a lényeg, hanem hogy könnyed kémes akciófilmet csinált, amiben még Henry Cavill is feltűnik!

A film középpontjában egy népszerű író van (Bryce Dallas Howard), aki rájön, hogy a macskája mellett nyugis estéken írt kémtörténetei a valóságra is kihatnak, összecsengenek vele. Vagy valami ilyesmi. Egy kémmel (Sam Rockwell)összefogva kell valami nagyszabásút megakadályoznia.

OMG OMG OMG?

human
írta
2023. 09. 28. 14:11
megjelenés
14
hozzászolás


14 hozzászólás a “Az Argylle rendes előzetese” bejegyzéshez

  1. Már bocs, de engem nem vett meg. Megint minden tiszta CGI. Henry Cavill meg csak mellékszereplő. Azt hittem ő lesz a főhős. Inkább néz ki vígjátéknak, mint akciófilmnek.

  2. “From the twisted mind of Matthew Vaughn”,
    jah megnézhetnék az utóbbi filmjét, ami kb nézhetetlen, unalmas, semmi. És ez is olyan bénán néz ki, Cavill mellékszereplő lesz, valszeg az ő nevével lesz eladva. Streaming lesz nálam…jah és megint a macska, krva unalmas, megnézték a Marvel kapitányt?!?

  3. The fuck? Azt hittem ebben rendesen főszereplő lesz Cavill, erre csak valami comic relief mellékszereplővé lesz kb. degradálva..nem erre számítottam.

  4. Srácok, ti eddig barlangban éltetek. Nem mintha a készítők valaha mondták volna, hogy ez halál komoly akció lesz. Már az első kép után mikor megláttuk Cavillt a Duke Nukem séróval lehetett tudni, hogy vígjáték lesz. :D Nem beszélve a rendezőről. Ő sem arról híres, hogy halál komoly drámákat rendez.

  5. Nem tudom, nekem ez a Kéjjel nappal x Smaragd románca x Wes Anderson látványvilág kicsit sok együtt. Se nem vígjáték, se nem akciófilm, kicsit sok szék között a nagy semmi, így ennyiből.

  6. Nem is tudom dereng mintha láttam volna egy nagyon hasonló filmet valami The Lost City címmel….

  7. Ez jó :D de továbbra se tudom mire vélni Dua Lipa jelenlétét.

    Lost City lehet, hogy hasonló de kalandfilm létére baromi unalmas volt:D na ez nem tűnik annak

  8. A ritmusra akciózás nagyon jó volt, de a buta fejet vágó cg macska és nagyon látványosan zöld hátteres jelenetek teljesen illúziórombolók számomra.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.