A Napoleont nem kell moziban megnézni?

Hivatalos, hogy a 4 órás rendezői változat felkerül az Apple TV+-ra. Ez lehetne rossz hír valami visio borzasztó rendezőnél, viszont Ridley Scott többször javított már a rendezői változattal, elég csak a Kingdom of Heavenre nézni.

I’m working on it. It was four [hours] 10 [minutes] this morning,” Scott said. “And so what will happen is, we’ll screen [the theatrical cut] first with Sony, and then it has its run, and then the perfect thing is that [the director’s cut] goes to streaming, and we have four hours 10 minutes.

Ridley Scott
human
írta
2023. 10. 10. 02:44
megjelenés
7
hozzászolás


7 hozzászólás a “A Napoleont nem kell moziban megnézni?” bejegyzéshez

  1. És a mozi verzió milyen hosszú lesz? Illetve mennyivel később kerül fel a rendezői? Ha kivárnak eleget nem befolyásolja a mozis bevételt majd.

  2. Nem az a baj, hogy bejelentik, hogy lesz rendezői, hanem a mozis premier után 2-3 héttel kellett volna megtenni, hogy lesz egy ilyen verzió is. Aki esetleg fontolgatta, hogy moziban nézi (de nem volt benne biztos), most lehet visszatáncol.

  3. Azt hiszem egy korábbi hírben szerepelt, hogy a bővített változat Josephine karakterét bontja ki jobban. Szóval nem biztos, hogy a mozis verzió kevésbé lenne jó, csak talán kevesebb.

    Eszembe jut, hogy Cameron tervezte ezt az Avatar folytatásokkal, hogy moziban film, online verzió meg egy jobban kibontott minisorozat.

  4. És amikor nem jön a bevétel akkor megint rákenjük a “TikTok nyomogató fiatalokra” Mr. Scott?

  5. amúgy is megint kiábrándultam a moziba járó kreténektől, szóval tökéletes szórakozás lesz a bővített otthon is, öreg vagyok én már ahhoz, hogy 2óra 38 percet végigidegeskedjek, mert a mostani suhancok képtelenek befogni ennyi időre, ezen már a feliratos kópia sem segít és ez mélységesen kiábrándító..

    Örülnék, ha a bővített jobban ráfeküdne Josephine-re, Kirby nagyon tehetséges, megsemmisítő gyomrost adott anno az alakítása a pieces of a womanben:D

  6. Bőven elég lehetne ridley papa korábbi rendezői változatos történelme, de zack lives rent free

    Mindig örülök, ha valamiből ami remélem tetszik majd/már, van még hosszabb verzió.

    én szerintem erre akkor is elmegyek moziba, ha tudok, mert itt a helyi moziban nem ilyen filmekre jönnek ezek a tényleg elviselhetetlen emberkék, akik végigbeszélik a filmet, vakuval fényképezik a vásznat vagy selfieznek, messengereznek közben. De amúgy én is kevesebbet járok már miattuk.

  7. Egy gyors csekkolás után elvileg a mozis 2 óra 38 perces, bár nem tudom ez hivatalos-e. a plusz másfél óra azért szép, de kíváncsian várom

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.