7 hozzászólás a “A Killers of the Flower Moon végső előzetese” bejegyzéshez

  1. A kaposvári moziban játszák csütörtöktől, meg is kapta a kistermet … A nagytermekben olyan filmeket vetítenek párhuzamosan, mint a Mancs őrjárat – a Szuperfilm és a Cicakaland… WTF

  2. Kadika11 – a jegyár azonos és amíg egy 3 és fél órás film ideje alatt le tudnak vetíteni két filmet, akkor sajnos azt fogják választani. Kivéve, hacsak nem valami nagy kasszarobbantó, de nem hiszem sajnos, hogy az lesz.

  3. Igen értem a logikát mögötte de pont ez a baj, hogy itt tartunk, hogy egy ilyen kaliberű filmre nincs tele előfoglalásokkal a mozi… nem a mozi üzemeltetőjével van bajom hanem a nézőkkel hiszen igen ez egyértelműen mutatja az igényt. Ami siralmas. És akkor még egyszer a konkurencia: MANCS ŐRJÁRAT és a CICAKALAND….

  4. azért a Mancs őrjárat nem igazi konkurencia, hiszen teljesen más nézőközönség. A tényleges konkurencia a Napoleon lesz, vagy esetleg a SAW X volt nemrégről, de az meg csak 10 után mehetett.

  5. nem a nézők igényeivel van baj, hanem a nézők viselkedésével. Sokan (köztük én) emiatt is mondanak le a moziról és inkább nézik meg otthon, még akkor is, ha kibírnám a 3,5 órát..

  6. blady: nem tudom hova jársz moziba, de lehet ki kéne próbálnod a művészt vagy hasonlót. bár nekem még plázában is ritka a rossz élmény, de mondjuk nem Aréna/Westend amibe megyek többnyire.

  7. legutóbb Mammut volt, de akármilyek plázába megyek, bevonzom.

    Szünettel vagy anélkül megy amúgy, nem tudod?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.