Rosszhírhétfő: A Quiet Place és a Mission Impossible 8

Elfogyott a remény, most már ha vége is a színészek sztrájkjának akkor is csúszik a két szóba került film.

  • A Mission: Impossible – Dead Reckoning Part 2 el lett tolva egy évvel, 2025 májusában érkezik majd csak.
  • A Quiet Place: Day One pedig 3 hónapot kapott, 2024 márciusról ment június végére.

16 hozzászólás a “Rosszhírhétfő: A Quiet Place és a Mission Impossible 8” bejegyzéshez

  1. Pont a napokban néztem meg, hogy mikor jön a MI folytatás. Akkor még örültem, hogy nem is kell sokat várni, erre 1 évvel eltolják…

  2. asztakurva, én meg már jól rákészültem. Ritkán járok el moziba, a két kezemen meg tudom számolni, hogy a mostani felhozatalból évente hányat tartok mozizásra alkalmasnak: nem sokat, mert szinte mindent meg lehet nézni 2–3 hónappal a premier után az Amazonon vagy a Google Playen egy mozijegy vagy annyi se áráért, a marveles cuccok felkerülnek egészen korán a DisneyPlusra ingyért (a Telekomos előfizetésemhez a mobil és az internet mellé ajándékba kapom a giccsipar krémjét) stb., legalábbis Németországban.
    Kedves Punisher, aszonta a rendező, hogy a nagyja készen van, csak néhány fontos jelenet hiányzik.

    Innen üzenem a Nannynek, hogy tessék már megállapodni és azt a csúnya, túlnapoztatott, az arcbőrhöz képest elöregesett nyakat a dekoltázzsal együtt lézerrel kezeltetni, Frannie, mert bűnronda.

  3. Kár-kár, de megmondom őszintén az utolsó MI nekem kicsit már megfáradtnak hatott. Sztori sem volt hűde, Tom is érezhetően öregszik, legalábbis zavaró volt nekem a CGI az arcán. Ha nincs még leforgatva se, akkor ezek még kiélezettebben lesznek jelen sztem.

    A quietből még nem láttam a másodikat sem, úgyhogy ki fogom bírni valahogy.

  4. Én nagyon szeretem az MI sorozatot, de ez az utolsó sztem botrányos volt, valahogy nem is igazán érdekel mi lesz a folytatásban. Sajnos Cruise sem fiatalodik és már kezd nem jól állni neki ez a szerep.

  5. Nekem is csalódás volt az MI, én is láttam hogy valami nem volt az igazi benne. Talán túl elnyújtott volt, kevés akció, a végső motoros/vonatos rész túlságosan fel volt hájpolva, és ennek ellenére nekem gyenge volt.
    A sorozattól nem megszokott túlzott CGI használattal.
    A pénzügyi bukás miatt talán jót tesz neki az egy év csúszás, habár én kurvára nem örülök neki. Bízom a csapatban, hogy javítanak a folytatásra.

  6. “A pénzügyi bukás miatt talán jót tesz neki az egy év csúszás”

    megis hogy tenne jot? Mar most is benne all mar egy csomo penz, ami most plusz egy evig nem fog termelni semmit (uzleti/befektetesi szempontbol mindig igy kell szamolni)

    amugy szerintem sem sikerult olyan jora mint az elozo paros (a rogue nation es foleg a fallout kiemelkedoen jo volt, de azert nekem tetszett, persze amugy is szeretem az egesz m:i szeriat (es ahogy folyamatosan soft rebootolja sajat magat) Orultem is hogy egy ev mulva mar itt lesz a kozveten masodik resz, hat ezek szerint meg megsem. Pech.

  7. bvr:

    Nyilván nem vagyok pénzügyi elemző, sőt. De pl. Top Gun esetében is volt csúszás, plusz esetleg ha lemegy a hülye sztrájk, akkor talán amit tanulságként le tudnak vonni visszajelzések alapján, tudnak korrigálni egy két dolgon. Én nagyon szurkolok a filmnek, nem érdemelte meg a buktát annak ellenére sem, hogy kicsit gyengébb lett a vártnál.

  8. persze, attol mert valami csuszik meg lehet sikeres. Ez egy balanszirozas (itt is nyilvan arra jatszanak hogy inkabb csusztatjak, mert meg akkor is ugy jarnak szerintuk jobban) Mint faktor, egy komoly idobeli csuszas az penzugyi szempontbol ugy tekintendo mint jelentos plusz koltseg. Ezzel arra reagaltam amit be is ideztem, es azert mert ez filmektol fuggetlenul is egy nagyon fontos szempont es megis altalaban nem veszik figyelembe (pedig kellene, es nem filmeknel (amiatt aggodjanak a producerek, akik ezt amugy is pontosan tudjak) hanem a kozossegi beruhazasoknal)

    A filmnek persze en is szurkolok, ahogy irtam is nagy kedvencem a teljes M:I szeria.

  9. human: buzifiú szükségtelen személyeskedése egy közkedvelt színésszel szemben mit tesz hozzá a beszélgetéshez? Egyébként is alacsony minőségűek a kommentjei, de ez már túlzásnak tűnik.

  10. Nem a legszerencsésebb volt ez a cím, de az, hogy kukázták ezt is, akkor így a 7. rész címe vált értelmetlenné. Akkor azt is nevezzék át.

  11. Ajaj… A Ponyvaregèny kedvenc sora jut az eszembe.. “Vincent örülünk”?…. Hàt nem… Nagyon nem…. :(

  12. awwwwfuck :( én szerettem a part1-t, nagy kár…meg mi az, hogy a címe sem ez lesz? Ha átkeresztelik, tényleg értelmét veszti a 7. címe.. wtf

  13. JKJ, köszönöm szépen, amúgy jó nagy Fran Drescher-rajongó vagyok és már beszélgettem is vele élőben. ❤️

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.