Haladhat a Highlander reboot

A Chad Stahelski (John Wickek) által rendezendő, Henry Cavillal készülő Hegylakó rebootról van szó, ami akció-fantasy zsánerben villant majd, és az American Film Marketen árulja a csomagot a Lionsgate, hogy összehozzák a 100 millió körüli budgetet rá.

human
írta
2023. 10. 28. 03:15
megjelenés
10
hozzászolás


10 hozzászólás a “Haladhat a Highlander reboot” bejegyzéshez

  1. kraye:
    hát igen, jó lett volna ha ezekből nem teszik ki, mert mindegyik szerepben bírtam.

  2. Lehet ez most istenkáromlás, de szerintem ebben a rebootban bőven van fantázia. Persze kalsszikus az eredeti meg minden, de simán lehetne a mai technikával jobbat csinálni és Henry Cavillal extrán város.

  3. Én bírom Henry Cavill-t, de szerintem az eredeti Hegylakó kb felülmúlhatatlan, kár ezzel próbálkozni.
    Az olyan jó volt sztori, megvalósítás, zene, operatőri munka és színészek szintjén is, hogy az új szerintem esélytelen, hogy a közelébe érjen.
    Ebben a világban lehet új sztorit fabrikálni, de ugyanazt kár rebootolni, vagy remake-elni, mert csak csúfos bukta lehet a vége. Ugyanezt gondolom a most harminc éves Holló reboottal kapcsolatban is. Egyszerűen vannak filmek, amik úgy ahogy vannak, csak abban a korban és azokkal a színészekkel sikerülhetett úgy ahogy.

  4. A hollót meg a hegylakót csak a gyerekkori emlékek teszik széppé. Aki nem látta a vhs korszakban, annak gagyi B-filmek.

  5. Henry Cavill remek színész, de azért van más is a világon. Kicsit sok lesz már ez a geek franchise halmozás a karrierjében (ld. DC, Witcher, Warhammer, Highlander)

  6. @fuuu

    Bármikor újranézem bármelyiket mai fejjel mert sokkal jobbak mint a színtelen, szagtalan semmik amiket “film” szóval alatt elénk tolnak.

    Főképp úgy, hogy gyerekként egyiket sem láttam. Csak a húszas éveim elején, annak is már másfél évtizede de az már bőven nem a VHS korszak volt.

    Nagyon sokat ki lehet hozni egy Highlander filmből főleg több pénzzel, modernebb megvalósításokkal és hozzáértő emberekkel. Különösen ha sorozatból is átemelik a jobb elemeket.

  7. Csodás az eredeti Hegylakó de azért bőven felülmúlható, megtette ezt már a sorozat is ami minden tekintetben túlszárnyalta a filmet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.