A Kingdom of the Planet of the Apes előzetese és posztere

Gondolom azért sokan várhatják a Kingdom of THE THE THE új fejezetét. Vagyis ahogy a marketingesek fogalmaznak: “Wes Ball (Maze Runner) rendező lehet új életet a globális epicccc franchiseba”

Bár gondolom nektek egyértelmű volt, rögtön láttátok, hogy nem Caesar van a képen, de lehet nem mindenkinek: a történet több generációval Caesar uralkodása után játszódik, amikor a majmok az uralkodó faj, és az emberek végképp a sötétségbe lettek száműzve. Egy új hatalomvágyó majom birodalmat épít magának, és egy fiatal majom pedig megkérdőjelez mindent, ami a múltról tud, és ezzel a majmok és emberek jövőjét is meghatározza.

A poszter alatt teaser.

26 hozzászólás a “A Kingdom of the Planet of the Apes előzetese és posztere” bejegyzéshez

  1. Az előző részek is jók voltak, ez se tűnik rossznak. Akkor Caesar csak az elején fog feltűnni?

  2. Caesar mint ha úgy rémlene hogy meghalt, max flashback-ben jöhetne nem? Az ősemberekké butult emberiség tetszik viszont a plot felteszem annyi lesz hogy vannak a jó majmok meg a gonosz majmok, az egyik védi az embereket a másik meg kiírtaná végleg őket, emiatt meg majd csata?

  3. Biztos jó lesz egynek, de félek fárasztó lesz kizárólag beszélő majmokat bámulni, mint egy animációs gyerekfilmben.

    Az eredeti Chalton Hestonos kaphatna már egy jó remake-et, és nem azt a Mark Whalberges gagyit, hanem valami méltóbbat.

  4. A Mark Whalberges majmok bolygólya még mindíg a kedvenc.Az előzőek nem nagyon tetszettek, de ez még jó is lehet.

  5. Egyedül a rendező miatt vannak kétségeim, de a trailer tetszik. Az előző három rész is nagyon bejött.

  6. fuuu

    Még oda is kifuthat ez a sztori a későbbiekben. Nekem is nagyon adná, ha visszatérne az űrhajó, ami eltűnt az első rész cselekményének idején.
    Amúgy rohadt jónak néz ez ki az előzetes alapján.

  7. blurayfan

    Nekem az valahogy még jobban adná ha az eredeti történet(ek)nek a szálaihoz vezetne a sztori, mellesleg vannak erre utaló jelek, pl. a “Cornelius” név, vagy hogy a trailerben az 1:18-tól kezdődő jelenet eléggé emlékeztet az 1968-as film végére.

    A “What a wonderful day!” amúgy eléggé mémgyanús.

  8. 8. blurayfan: Én is azt gyanítom, hogy ez lenne a terv, igazából ez a film a teaser szerint nálam már eléggé a ’68-as eredeti miliőjére hajaz. Ha sikeres lesz, akkor szerintem a következő már a Heston-féle nyitófilm újragondolása kell, hogy legyen majd (hacsak nem vagyunk megvezetve ezzel a videóval, és nem fognak már itt felbukkanni ismerős történetelemek és karakterek).

    9. delkantara: Az szerintem nem fog megtörténni, az eredeti filmek háttere ugyanis nem passzol össze a 2011 óta készült filmek univerzumával. Az emberiség bukásának mind az ideje, mind az elsődleges oka eltérő a két filmsorozatban.

  9. A fiatal majom Caesar fia, a lényeg pedig nem csak annyi lesz, hogy írtsuk ki az embereket vagy éljünk velük békében. A majmok egyik ága teljesen át akarja írni vagy már átírta a múltat: az emberek mindig is buták voltak és állatok, a majmok uralták a bolygót mindig is. Sőt van utalás arra is, hogy Caesar ellen propaganda folyik, zsarnok uralkodó volt. Ez megmagyarázza miért nem a fia a vezető, hanem egy másik majom.

    Valószínűleg a sztori az lesz: egyrészt éljünk együtt békében az emberekkel és emeljük fel őket, vagy nyomjuk el őket, másrészt a majmok múltja, írjuk újra a múltunkat vagy sem. Demokrácia és zsarnokság, legendák, hazugságok.

    Mindenesetre, ha a következő filmnek az eredeti Heston film rebootjat akarják, akkor ennek a filmnek a végén nem Caesar fia és támogatói nyernek.

  10. “Memorial Day” Mintha a világ többi részének tudnia kellene, mikor van az. Mindegy, várós.

  11. Sparrow, ki mondta azt, hogy ez a trailer a világ többi részére készült? Olyasmi ellen szólalsz fel, aminek nincs értelme. A trailer az USA és Kanada számára készült, okafogyott amiatt méltatlankodnod, hogy a világ többi része ezzel nem tud mit kezdeni. Gondolom egy japán piacra készült trailer kapcsán sem emeled fel a szavad, hogy a világ többi részén nem értik a szöveget.

  12. Az előző trilógia nagy kedvenc. Ha nem is hibátlan, de egy olyan sorozat, aminek minden része egy stabil jó szintet tudott hozni szerintem. A látvánnyal itt sem lesz gond és remélem, megint egy jó sztorit tudnak alá rakni.

  13. Az előző trilógia?
    Ez nem annak a 4.-része?

    A régi 7 vagy 8 résznyi filmből az elsőn kívül akadt még olyan, amit megéri pótolni?

  14. A régi szerintem mindig is béna volt. Ami régen szar volt, most is szar… Szerintem ne foglalkozz velük.

    A Tim Burton verzió egyszer elmegy. A trilógia viszont mindegyik rész jó.

  15. Pados Gyula volt, Koltai Lajos sorstalanság filmjének oparatőre ha jól emlékszem. Nem semmi, gratulálok neki!

  16. “Ayrons says:

    ” A majmok egyik ága teljesen át akarja írni vagy már átírta a múltat: az emberek mindig is buták voltak és állatok, a majmok uralták a bolygót mindig is. Sőt van utalás arra is, hogy Caesar ellen propaganda folyik, zsarnok uralkodó volt. Ez megmagyarázza miért nem a fia a vezető, hanem egy másik majom.”

    Ez hallod mintha most meg is történne,csak éppen nem kimondottan majmoknak nevezik őket,hanem “woke”-nak! XD

  17. te álmodsz, ha szerinted a wokeok akarják átírni a múltat lol. sőt, abban amit beidéztél a fia a woke aki felfedi a propaganda hazugságát :) már ha az lesz a sztori

  18. Bocs ,igaz a “cancel culture” jobb hasonlat lett volna ;) késő volt már és nem úgy forgott az agyam…

  19. de azt vágod, hogy a Dúró Dóra kaliberek, a kis diktátorok, esetleg a Főni az, akit jelképez a hatalomátvevő múltat átíró itt (nyilván az amerikai változatukat, mittomén, Trump lebegett az író szeme előtt, meg a flordiai könyvbannok). Nem tudom hogy láthatod bele, hogy a woke/cancelt kelti életre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.