Mai The Marvels

Jött egy “testcserét” magyarázó videó, na meg tv-spot is.

human
írta
2023. 11. 03. 01:50
megjelenés
5
hozzászolás


5 hozzászólás a “Mai The Marvels” bejegyzéshez

  1. Nagyon kíváncsi vagyok, hogyan fog muzsikálni ez a film.
    Nem hiszem, hogy kamala magy rambeau fogja kihúzni a totális érdektelenség gödréből… Az MCU idei dolgaira pedig a katasztrofális jelző dícséret lenne.
    Brie Larson tömeges ellenszenvtsunamit kelt az interneten minden egyes alkalommal, amikor kinyitja a száját, az se hiszem, hogy sok jót tesz.
    Szorítok Feige-nek, de ez alkalommal nem kapja meg a támogatásomat mozijegy formában. Épp elég nagy sokk volt az első Captain Marvel. Meg az új Thor. Meg a Dr. Strange2. Meg a Wakandás fing. Meg az Eternals. Uhh.

  2. Brie Larson csak a nagy “fanok” körében kelt ellenszenvet, normális emberek tudják, hogy létezett egy egész jól alakuló karrierje, mielőtt eladta magát Hollywoodnak (Marvel, Fast 10). A jelenleg futó új sorozata, a Lessons in Chemistry, ahol a kritikák alapján engedték is színészkedni, máris többet mutat a képességeiből. Ezt a fentit meg hagyjuk is.

  3. Brie Larson-t pont most látva/nézve a Lessons in Chemistry-ben, szerintem egyértelmű, hogy egy tehetséges színésznő és itt a probléma nem vele van, vagy az interjúival/nyilatkozataival a film bevételeivel kapcsolatban. Egy színész is ember, lehet véleménye magánemberként bármiről és ennek (felőlem) hangot is adhat. Persze mindenkinek szíve joga megítélni vagy nem kedvelni emiatt. Ha én Marvel fan lennék például, akkor én boldog lennék, hogy egy Oscar-díjas, alapjaiban tehetséges színésznő szerepel az általam imádott képregények megfilmesítéseiben, és valamilyen szinten még büszke is lennék. Szerintem az a legszomorúbb, hogy ilyen színészekkel is mint ő vagy Benedict Cumberbatch ennyire jutnak mint ezen filmek, és szerintem ez inkább a Marvelnek nagyon ciki. A színészeket meg teljes mértékben megértem, hogy elvállalják pénzért ezeket is, pont most tünt fel, hogy Brie Larson is producere az új sorozatának, van benne részükről logika, hogy az ezen szemetekből befolyó pénzből megvalósítják a szerelemprojekteiket producerekként, így például Brie Larson is sokkal szimpatikusabb számomra. 🙂

  4. “Brie Larson tömeges ellenszenvtsunamit kelt az interneten minden egyes alkalommal, amikor kinyitja a száját, az se hiszem, hogy sok jót tesz.”

    amikor csak 1 fajta tartalmat fogyasztasz és azt hiszed az a világ :D

  5. Ez kb a forgatáson robotoló vízhordó gyakornokfiú költségvetését fogja visszahozni. Egyetlen mázlijuk hogy a Dűne csuszasaval megorokoltek az amerikai Imax vasznakat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.