The Family Plan-előzetes: Ice Ice Wahlberg

Az Apple TV+ akció komédiája Mark Wahlberg és Michelle Monaghan főszereplésével.

A főszereplő pasi visszavonult, már családi életet él nyugiban, a múltjáról nem tudó asszony szerint kicsit unalmas is, amikor elkezdenek bérgyilkosok feltűnni a ködből, akik miatt kicsit elő kell vennie a “szuperkém” énjét. Kicsit True Lies alapanyag?

Háát, jobban néz ki, mint a Ghosted, már így ránézésre filmileg.

3 hozzászólás a “The Family Plan-előzetes: Ice Ice Wahlberg” bejegyzéshez

  1. Hááát…nem nevettem, nem is nagyon mosolyogtam, pedig tiszta ’90-es évek feelingje van, amit alapjaiban szeretek. De én a streaming filmeket egyszerűen csak tv-filmeknek tekintem, és jobban néz ki mint egy átlagos tv-film az biztos. Ha hozzáveszem azt is, hogy most kaptam 5 hónap ingyenes Apple tv+ lehetőséget, így max csak időt vesz el az életemből, de erre valók a kritikák, amiket ezúttal is megvárok, és döntök. Ha azok szerint elmegy simán egynek egy szabadnap reggelén/estéjén, akkor meglessük az asszonnyal, bár úgy gondolom az Apple tv+ sorozatokban erős (Ted Lasso, Acapulco, Trying, Severance, Shrinking, Slow horses…), de várom azt a pontot mikor a “közvetlenül streamingre” filmjei is elkezdenek erősödni és tartanak egy jobb szintet. A Ghosted-nak a trailere is untatott már, és zéró kémia volt a színészek között, itt azért egy fokkal jobb a helyzet, meglátjuk.

  2. nem haldokoltam a nevetéstől, de nem is tűnik rossznak. Furcsálltam kicsit, hogy ice ice baby helyett nem a good vibrationst tették be:D

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.