6 hozzászólás a “James Gunn megerősítette” bejegyzéshez

  1. Nemtudom, hogy az új generációt ez mennyire fogja vonzani mogiba.
    Én 1985-ös születéssel már családapaként biztos nem áldozok az időmből erre a mozira.
    De tök kíváncsi lennék, hogy akik 2025-ben lesznek annyi idősek, mint amikor én láttam az első Batman (Burton) filmet, vajon annyira rajongani fognak-e érte.
    Arra gondolok, hogy anno, a termékválaszték sokkal szegényesebb volt és kvázi minden el volt árasztva vele. Sapka, tolltartó, képregény, stb. Gondolom kost is ez lesz, de sokkal nagyobb választék lesz, és ráadásul nem is telik el olyan sok idő szupi nélkül, hogy nagy ürt hagyjon maga után…
    Kíváncsi vagyok.

  2. hat kb egyidősek vagyunk es en tuti premieren fogok ülni, meg meg rengeteg 30-40 es ember. De itt kb mindegy is a kor, mert nem csokkent supi népszerűsége jelentősen, sőt talán jobban mainstrem lett. itt egyedul a kepregeny film kieges lehet majd gond. Dc mar lehet ezzel erosen elkesett

  3. Igen, itt inkább a kiégéssel van gond. Párszor már leírtam, hogy pihentetni kellet volna pár évig a DC filmeket, csak a Joker és The Batman mellékutas filmekkel foglalkozni, és utána újrázni. Ehhez képest az Aquaman 2 után másfél évvel már kapjuk is az arcunkba.

  4. Én 83-as vagyok és ott leszek a moziban. Megoldjuk gyerek mellett is. Aquaman 2 is mozi lesz. Viszont most a Marvelek meg nem, mert nem érdekel.

  5. szerintem most fogja majd szépen a DC átvenni a vezetést a Marveltől, ezzel a totál újra gondolással és castinggal. a Marvel meg meg majd összekapja magát az x-men és fantastic 4 csapattal és akkor lesznek majd kb. versenyben egymással.

  6. Én meg nagyon remélem, hogy visszatérnek az original mozik, idén a Barbie meg Opi is megmutatta, hogy az emberek már unják a banánt (folytatásokat)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.