A Fantastic Four casting pletykák

A Deadline és Daniel RPK pletykái alapján:

  • Pedro Pascal – Reed Richards (Christopher Abbott és Jamie Dornan is esélyes volt, de felsültek)
  • Vanessa Kirby – Susan Storm/The Invisible Woman
  • Joseph Quinn – Johnny Storm/The Human Torch
  • Ebon Moss-Bachrach – Ben Grimm/The Thing
  • Javier Bardem – Galactus

Van aki szerint Pascal már alá is írt.

Ez elvileg a spórolós csapat, Feige nem akart perkálni Jake Gyllenhallért, Adam Driverért, Emma Stonért.

19 hozzászólás a “A Fantastic Four casting pletykák” bejegyzéshez

  1. Pascal meg Bardem qurva jó, Kirbyvel sincs gond. A Stranger Thinges gyerek meg A mackós csávó is szimpatikus, sztem jók lesznek, ha szar lesz nem a színészeken fog múlni.

  2. kedvelem mindegyikuket (meg amugy sem en vagyok a kerdes mert nem vagyok epp F4-rajongo – basszus lehet hogy megiscsak en (persze is) vagyok a tipikus celkozonseg, marmint ha nagy bevezetelt szeretnenek, mert azert az csak rajongokbol nem jon ossze) ennek ellenere most hogy azert nagyon negativ a szentiment az MCU-val szemben igy lehet megiscsak erdemes lett volna ake Gyllenhallért, Adam Driverért, Emma Stonért perkálni és jobban biztosra menni hogy sikeruljon ujra beroffenteni az mcu penztermelo hajtomuveket.
    (de legjobban azt remelem hogy egy ertelmes, onmagaban is megallo filmet keszitenek majd, a post-creditben belengethetik hogy kapcsolodik/keszit elo soft-rebootot/stb a korabbi filmekkel, de tenyleg ne az legyen hogy mint egy sorozat pilot-epizodjat neznem)

  3. Nekem nem a szívem csücske az F4, képregényben az egyik legunalmasabb csapat úgy ahogy van.
    És ez a casting se meggyőző, Kirby talán az egyetlen akiben látom az adott karaktert. Mondjuk Grimm meg Galactus helyére mindegy kit castingolnak be úgyis nagyrészt Cgi lesz.
    De Pedro Pascal, nem látom benne Reedet, illetve lassan 50, nem egy új fiatalos F4-t akarnak, Gyllenhaal tökéletes Reed lett volna.

  4. Pedro Pascal 48, Vanessa Kirby 35. miért nem lehet hollywoodban hogy egy korúak legyenek a love interestek? miért kell a férfinak mindig minimum 10 évvel idősebbnek lenniük?
    Ha castingolnának egy 48 éves nőt egy 35 éves férfi mellé, mindenki kiakadna

  5. Engem jobban izgat, hogy a rendező azt nyilatkozta, hogy az Always sunnyra fog ütni a film.

    Tehát akkor mindenki egoista seggfej lesz?!
    Ok.

  6. Teljesen jó a casting.
    Ne felejtsétek el, hogy nem egy filmre írnak alá, és nehezebb 3-5-7 filmre leszerződtetni A-listás sztárokat.

  7. Jó kis castingnak tűnik. Pascal-t nagyon bírom, de egyelőre nem tudom, hogy milyen lenne Reed-nek, színészileg nyilván teljesen rendben van. Cillian Murphy-t kellene még Doom-nak és akkor nagyon egyben van a gárda. :)

  8. John Krasinski-ből végül miért nem lett full time Reed Richards, tudja valaki? A multiverzumos faszkodás miatt?

  9. 4. Scott21..

    John Byrne – a comic book writer and artist who has been heavily involved with the Fantastic Four over the years – has claimed that the gap is anything between ten and fifteen years, but various other sources will tell you that it’s actually closer to twenty.

  10. Unpopular opinion: nekem sok lesz már Pascal.
    Szeretem, jó színész, de sok belőle, hogy mindenre őt kérik fel.

    Valamint az szokott lenni az érv, hogy mivel több filmre szerződnek, ezért nem jöhetnek szóba idősebb arcok, itt meg úgy nyitnak, hogy ma-holnap 50 éves, oké…

    Galactus-ra nem tudom miért kell színész, Dormammu-ra sem kellett, gondolom hasonló megvalósítás lenne itt is. (Vagy csak szinkronként megérte egy ekkora nevet behúzni?)

  11. Bardem felélte a Skyfall gázsit, szóval most a Hableánnyal meg ezzel megint pénzt keres?! :)

    Egyébként jó cast. Bár lassan minden geek dologban Pascal van.

  12. Bírom Pascal-t, de nem is az a legnagyobb bajom vele, hogy baromi nem az a karakter, mint a képregényekben, hanem egyszerűen túlkoros már ehhez a szerephez, amiben 49 éves lesz az első filmnél, amikor indítunk vele. Így 2-3 F4 filmet és mondjuk 2 Avengers filmet betervezni vele… Szerintem nem jó ötlet.
    Scott21-el pedig nagyon egyetértek! Szinte már ritkaság számba megy, ha hasonló korúak a filmes párok, teljesen megszokott, hogy 10-15 évvel fiatalabb színésznőket párosítana középkorú színészekkel.
    dzsonzon, lehet hogy a kánon szerint létezik egy ilyen korkülönbség, de több F4 és crossover képregényt olvastam, egyikben sem volt ennyire látványos, szembetűnő korkülönbség Reed és Storm között, mint Pascal és Kirby között.
    Azért Bardem rendesen lehajol a jó gázsiért, lásd Kis hableány szekunder-szégyen szerepét (de a Karib tenger kalózait is ide sorolnám).

  13. Sokkal jobban díjaznék egy relatív ismeretlen castot mint anno a 2 Chris és RDJ. Nekem nagyon kizökkentő tud lenni, amikor ilyen nagy nevet tesznek meg főszereplő szuperhősnek. Pascal már kezd unalmas lenni és öreg (ehhez)

  14. Tudodki: Chris Evans aki már előtte is volt képregényfilmben, de legyen, ellenben Downey, aki sztár volt a 90-es években, de Zodiac és Kiss Kiss volt tőle az Iron Man előtti években. Az ismeretlen cast :)

  15. Ez azér eléggé jó casting. Bár egyelőre nem tudom milyen lesz Pascal, mert bár imádjuk az online apucit nem tudom elképzelni Reedként. Minden azon múlik hogy ki lesz Doom. A Marvel egyik legerősebb gonoszát remélem valami nagyon karizmatikus csávó alakítja majd. Ez elvileg már nem eredet sztori lesz, már ha jól rémlik. Akkora talán a gyerekeket is láthatjuk majd. Őszintén szólva túl nagyok az elvárásaim mert imádom az F4-et és az X-Meneket is és már jó ideje pocsék az MCU.

    “Galactus-ra nem tudom miért kell színész, Dormammu-ra sem kellett, gondolom hasonló megvalósítás lenne itt is. ”

    Galactus egy bitang erős humaniod idegen lény. Dormammunak is van “emberibb” formája, az, hogy a Strange filmekben még nem láttuk nem jelent semmit. Szerintem Feige alapból nem mer belenyúlni ezekbe a karakterekbe mert túl erősek és az MCU-ban nincs igazán OP karakter még, csak Wanda és Strange. Most hogy jönnek majd az X-Menek és az F4-es banda már lesz némi ellenfelük is. Főleg ha a fentebb említett Reed és Sue gyerekei is benne lesznek. A fiuk konkrétan pislogással tud elpusztítani bolygókat. Kicsit eltúloztam de nagyjából ez a helyzet. :D

  16. 13. tök mindegy, hogy látványos volt vagy nem. attól még tény. most már abba is belekötünk, ha egy ötlet követi az eredeti képregényt? persze, creepy, mert valójában, még bőven kiskorú volt Sue, mikor Reed már ismerte, ezt később retconolták is. De ne csináljunk már úgy, mintha Faludy vagy Vajna féle szitu lenne. Reed meg tán az a Marvel karakter, aki a legtöbbszőr volt szürkezónás, Pascal meg folyamatosan ilyen szerepekben bukkan fel, teljesen jó casting.

    Stan Lee eventually replied in an early letter column that Reed and Ben were in their late 30s, Sue was in her 20s and Johnny had just turned 16.

  17. dzsonzon, ha valóban követik a képregényt, akkor olyan színészeket választanak, akik hajaznak a képregénybeli figurákra és látszatra sincs 15-20 év köztük, hiszen a képregényeket lapozgatva, nézve, olvasva nincs ekkora age gap köztük. Az hogy a kánon szerint hány év van köztük számszerűsítve és ez a történetekben megemlítve egyáltalán szerintem eltörpül amellett, hogy milyennek néznek ki, hogyan vannak ábrázolva ezek a karakterek. Az olvasók nem kutatják fel, hogy a Marvel adatbázisa szerint hány évesek.
    Nekem nem fáj, hogy szerinted teljesen jó a casting. Szerintem nem, ahogy írtam főleg annak fényében, hogy azért a következő minimum 6 évben terveznek még vele.
    “Stan Lee eventually replied in an early letter column that Reed and Ben were in their late 30s, Sue was in her 20s and Johnny had just turned 16.”
    Erre még mindig azt írom, hogy elolvasol egy rakat füzetet és ez fel sem merül, ellenben folyamatosan azt nézed, hogy vannak megrajzolva.
    Nem lesz oktondi az a sok-sok ember, aki szerint Pascal túlkoros erre a szerepre most.
    Arra is kíváncsi leszek, hogy Logan szerepét vajon egy 170 alatti alacsony fickóra fogják osztani, ha már ennyire “követni akarják a képregényeket”?

  18. Kastély: na ekkora “azt hallottam” félremenést ritkán látni, csak azt mondta, hogy igyekeszik megőrizni a játékosságot is, amellett hogy komolyan veszi a komédiát.

    “I’ve learned so much from working on It’s Always Sunny over the years,” Shakman says. “Those guys bring a unique combination of playfulness and precision, and I think you have to have both of those things in everything you make. You have to still be a kid in the sandbox playing and inventing, but you also have to be rigorous about what you’re doing and comedy is even more rigorous than anything else.”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.