Már megy a mismásolás

Mivel lehet az MCU körüli negatív sajtóra reagálni? A Thunderbolts főszereplője, Wyatt Russell már azzal jött, hogy EZ MÁS LESZ. Vagyis így csomagolta:

But it’s not a straightforward Marvel movie as you’ve seen in the past. I think that it’s gonna be a lot of fun but I think it will be something that hopefully Marvel fans will look at and go, ‘Oh OK, this is a little different, let’s go hard at it.’ And as far as how we are approaching it, it’s time to go to work a little bit, it’s time to make a good Marvel movie, so let’s do that and work hard at it and don’t take things for granted.

human
írta
2023. 12. 02. 02:58
megjelenés
4
hozzászolás


4 hozzászólás a “Már megy a mismásolás” bejegyzéshez

  1. Már megint ezek a 3-4. vonalas no name karakterek. Red Guardian, US Agent, new Black Widow, Ghost, kik ezek de komolyan? Ezekre felhúzni egy filmet? Ezek a karakterek sztem még a keményvonalas, rendszeres képregény olvasó réteget se hozzák lázba. Totál érdektelenek. Jó persze lehet jönni mindig azzal h a Galaxis Őrzői se volt annyira ismert és népszerű előtte és mekkora siker lett de az kb. ezerből egy és az a humor miatt aratott. Egyébként az összes ilyen érdektelen karakter vagy karakterekre felhúzott filmek egy rakás szarok voltak, Eternals, Shang-Chi, Ant Man & Wasp, Marvelek. Meg jó lenne ha leesne a Disney-nek h a Marvel rajongok alaphangon 75%-a fiú/férfi, akik sokkal jobban tudnak azonosulni férfi karakterekkel és jobban is kedvelik őket. Persze a nezotabor nem csak rajongókból áll de ez is szempont. Erre egy kiscsajból akarnak új Vasembert csinalni, aztán csodálkoznak h a kutyát nem érdekli majd. Nem is baj ha van női karakter mert pl. Fekete özvegyet sokan bírták és nem, nem csak azért mert Johansson jól néz ki, hanem mert nem egy arrogáns, én mindent tudok, jobb, okosabb és erősebb vagyok minden férfinál típusú idegesítő picsa volt mint Marvel Kapitány. Újra kellene castingolni a fő karaktereket, Captain America, Iron Man, Hulk, Thort is, Hemsworth is elfáradt a szerepben. Persze nem kell elölről kezdeni, nem kell eredet sztori, de annyi jó story van még ezekről a karakterekrol, ezeket kellene erőltetni nem a huszadrangú karaktereket, sokkal több embert érdekelne.

  2. Azért az “it’s time to make a good Marvel movie” részén elmosolyodtam. Mi a fenét csináltak ezek az elmúlt X évben basszus!?

  3. Áh, egy nulla pr nyilatkozat egy önerőből sikeres és rendkívül tehetséges “színésztől”.
    Kösz, de nem.

  4. Földbeállás loading.
    Nem akarom azt mondani, h megfejtettem az MCU gyengélkedésének okát, de basszus, a Thunderbolts film jelen állás szerint 2025 közepére van tervezve. Ez majdnem 4 évvel van a Falcon & Winter Soldier sorozat bemutatása után és szintén 4 évvel a Fekete Özvegy filmet követően >>> már a hardcore MCU fanoknak is nehézkes lesz felidézni ennyi év után a szereplők sztorijait…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.