Két világ, egy legenda

Az 1 milliárd bevételes 1 rész legendája. Itt van pár poszter a folytatáshoz, ami jelenleg jóval 100 alatti nyitásúnak néz ki.

Az emberek tudják, hogy a film DCEU dicstelenen vége, vagy nem bírják már a képregényfilmeket?

7 hozzászólás a “Két világ, egy legenda” bejegyzéshez

  1. Mostanában sorban buktak a dc filmek, szerintem ez nem fog! Nem lesz meg a milliárd, de jól fog hozni.

  2. ha tényleg karácsonykor láthatjuk akkor még jó is lehet a bevétel mert nem nagyon lesz ellenfele.

  3. lehet reménykedni, de a 4 napos ünnepi hétvégére 40 milla a trackingje. ezt nyilván felül lőheti, de szvsz elképzelhetetlen, hogy siker lesz a vége.

  4. Szerintem az emberek nem bírják már ezen egy kaptafára készülő, kreativitás- és történetmentes, rossz cgi-jal készült, tucat, se eleje se vége képregényfilmeket, amik olyanok mintha egy-egy hosszabb epizódot néznének sorozatokból egy streamingcsatornán egy mozijegy áráért csak ugyebár moziban. Nem érik meg az időt/utazást/mozijegy árát/egyéb költségeket ezen filmek az embereknek, legyen az Marvel vagy DCEU. És ezek nem olyan filmsorozatok moziban, amik egyszer majd egy méltó lezárással véget érnek, mint egy Harry Potter vagy Gyűrűk Ura, sőt még a történetük se halad A-ból B-be már ezeknek jelenleg mint anno Nolan Batman trilógiájának például, ahol érezte a néző, hogy itt egy “kerek egészet” fog kapni vagy a már rengeteget emlegetett Végjáték. A DCEU-t meg ráadásul úgy fejezik be, hogy minden filmjüket lezárás nélkül hagyják, a teljes univerzumukkal együtt. Így fog járni a Marvel ezzel a lassan tengernyi végefőcím jelenetekkel, amikből majd lehet, hogy soha egyikből se lesz már semmi. Szóval a kérdésedre a válasz human az szerintem, hogy mindkettő, azaz az emberek tudják, hogy a film DCEU dicstelen (szó javítva) vége, ÉS nem bírják már ezen típusú képregényfilmeket, max. otthon a meleg szobában/nappaliban meg-megállítva, kajálva közben, gyerek ágybatétele után stb stb, mert ha már sorozatot néznek, akkor úgy vannak vele, hogy úgy nézik ezeket mint egy sorozatot. Jóóó, magamból indultam ki, de szerintem nem vagyok ezzel egyedül.

  5. “Elmenjünk moziba? Mit játszanak? Aquaman 2-t. Jaj ne, az uncsi.” Kb. ez a projekcióm a jelen helyzettel, annyira el volt árasztva a piac éveken keresztül, hogy az átlagember megunta. Pont mint a szandálos filmek annó.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.