8 hozzászólás a “A dűnék között bolyongók” bejegyzéshez

  1. Valaki meg tudja mondani, hogy a könyvben mi volt a szerepe Lady Margot-nak? Mert próbálok visszaemlékezni, de egyszerűen semmi sem jut eszembe róla. Mindenki más egyből beugrott (Princess Irulan, Feyd Rautha stb)

  2. Volt valami gróf a Báró udvarában, annak a felesége. Szintén abból a rendből való, mint Paul anyja.
    ______

    Szerintem a császár nem jó casting, a könyvben egy fiatal(max középkorú) férfi vagy legalábbis annak látszik a rendszeres fűszer használat miatt. Persze ha itt meg azzal magyarázzák, hogy már 200 éves, de csak 80-nak néz ki a fűszer miatt, akkor ok. :)

  3. Kövezzetek meg de Florence Pugh-nak szerintem nagyon szép arca van. Nem tudom a hercegnő szerepében milyen lesz, de kíváncsian várom. Feyd Rautha castingja is marha jónak tűnik. Jó kis karácsonyi mozi lehetett volna ez! Sebaj megnézem újra az első részt addig :)

  4. 4:

    KÖNYV SPOILEREK

    Ha jól emlékszem a könyvben nem sokat említik ezen a néven, inkább Lady Fenring-két, aki egy bizonyos Fenring Gróf felesége. Ez a gróf lett kiszemelve arra a szerepre (Kwisatz Haderach) aki végül is Paul lesz.
    Úgy emlékszem a császár a végén Fenringel akarja megöletni Pault, de ő visszautasítja, mivel Bene Gesserit kiképzése (Lady Margot által) megláttatja vele Paul igazi lényegiségét.

    Én így emlékszem de ha valaki pontosabban tudja majd kijavít. :)

  5. 52.ik percig tudtam nézni az első részt.
    kövezzetek meg de nekem nem…pedig nekem minden bejön szárnyastól 2001ig,trektől interstellarig.
    Ennek ellenére jó szórakozást akik várják.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *


Az írott szöveg (c) 2004- , a médiatartalmakkal az eredeti jogtulajdonosok rendelkeznek.